На відміну від усіх інших топ-політиків, Юлія Тимошенко не відстоює власні політичні й економічні інтереси, – Фесенко

На відміну від усіх інших топ-політиків, Юлія Тимошенко не відстоює власні політичні й економічні інтереси. Для неї та її команди на першому плані – соціальні питання.

Про це повідомив  політичний експерт Володимир Фесенко під час круглого столу «Олігархічний консенсус в Україні зламався? Нехай несуть новий?», який відбувся в ІА «Інтерфакс-Україна».

«Якщо Ахметов, Порошенко й ОПЗЖ борються за свої політичні й економічні інтереси, то Тимошенко робить акцент на соціальні питання. Позиція Тимошенко і «Батьківщини» у нас традиційна», – констатував експерт.

За його словами, у Верховній Раді та загалом у вітчизняній політиці ситуація неоднозначна і буде змінюватися залежно від політичної кон’юнктури.  Але окреме позиціонування «Батьківщини» Юлії Тимошенко очевидно вже зараз.

«Є умовні 2 табори. Зеленський і його ситуативні союзники. До речі, дуже показово – мажоритарники. Вони досить прагматичні, ними керує економічний інтерес. З іншого боку, різномаста широка олігархічна коаліція. І, на мій погляд, окремо себе позиціонує Тимошенко і «Батьківщина», тому що для них оця гнучкість – це відображення їх позиціонування. В першу чергу, критика влади, порушення соціально-економічних питань і тарифної проблеми. Для них це головне», – вважає Фесенко.

Нагадаємо, фракція «Батьківщини» у парламенті не голосувала за бюджет-2022, тому що він не вирішує гострих соціальних питань і не покращує життя українців.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=0Duc-Fhigio&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3EmfP9LwG5guWZcUujcTK3lw5AK2V5dvm1_WXRbzOvU0iF7N6fhgTgAfo

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *