У Чернівцях відбувся патріотичний захід «Бандеродрон для ЗСУ»

Зібрано понад 58 тисяч гривень на придбання бандеродрона для 115 окремої механізованої бригади.

На стадіоні «Садгора», що у Чернівцях, відбулися: Благодійний ярмарок. Футбольний турнір. Патріотичний концерт. Дитяча програма

Було файно, було по-українськи і смачно. Просто неба готували страви козацької кухні. І діти, і дорослі також ласували морозивом та патріотичними смаколиками.

Цього разу організатори заходу зголосились підтримати не лише ЗСУ, а й підприємців, які підтримують наших захисників та захисниць. Тож від виручених під час ярмарку коштів вони віддавали на благодійність або 100%, або частину грошей.

Загалом саме на придбання бандеродрона для 115 окремої механізованої бригади завдяки патріотичному заходу вже зібрано понад 58 тисяч гривень. Водночас 16 тисяч 800 гривень вдалося зібрати на ярмарку «Тактичній групі 4.5.0.». Ці кошти спрямують на купівлю дрона для добровольчого загону.

Обидва дрони допомагатимуть здобувати перемогу захисникам з Буковини.

Вкотре українці дивують, демонструють незламність та віру в свою країну. Дякуємо кожному, хто долучився.

Разом – до перемоги! Слава Україні!

Патріотичний захід відбувся за ініціативи ГО «Крик душі» матерів та дружин військовослужбовців.

Стежте за сторінкою у фейсбук департаменту соціальної політики ЧМР, адже невдовзі ми опублікуємо повний перелік партнерів, спільно з якими вдалося зібрати ці кошти на бандеродрон для ЗСУ.

Організатори заходу: департамент соціальної політики Чернівецької міської ради, ГО «Крик душі» матерів та дружин військовослужбовців, управління по фізичній культурі та спорту Чернівецької міської ради, а також партнери.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *