Енергетики дякують буковинцям за підтримку

 

Хочемо відзначити усіх наших земляків-буковинців і подякувати вам за високу громадянську позицію. Підприємства області, які були залучені до графіків обмеження електричної енергії та потужності з усією відповідальністю застосували такі обмеження. Тож порівняно із попередньою добою ці підприємства області знизили своє споживання на 21 відсоток (порівняно з минулим роком – на 27 відс). Енергетична система України отримала значний бонус від буковинських підприємств, відтак станом на ранок 21 жовтня графіки обмеження потужності для цих об’єктів відмінено.

Водночас, ситуація в енергетичній системі країни залишається напруженою. У багатьох регіонах продовжуються роботи з ліквідації руйнувань після терористичних атак окупантів на об’єкти енергетичної інфраструктури. Тому економити електроенергію сьогодні й надалі вкрай важливо.

Відтак просимо бізнес та усіх свідомих громадян продовжити економити електроенергію, особливо у пікові години споживання: 07.00-11.00 та 17.00-22.00. Намагайтеся найбільш потужні електроприлади (електронагрівачі, пральні машини, електропідлога, мікрохильові та електродухові шафи, електрочайники, праски) вмикати в інші години доби та вночі. Це убезпечить усіх нас від необхідності НЕК Укренерго застосувати графік аварійних відключень (ГАВ), який запроваджується у критичних ситуаціях до всіх мешканців без попередження.

Тримаймося, гуртом подолаємо усі труднощі.

 

Пресцентр АТ «Чернівціобленерго»

 

P.S. І насамкінець наголошуємо ще раз, але популярно.

Нині зняті не обмеження для підприємств. Зняли  тільки  ГОП – графіки обмеження потужностей. Натомість ГОЕ – графіки обмеження ел/енергії – діють. Іншими словами, економити треба і надалі.

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *