Позашляховик від «Букреку» вже на передовій

Це у мирний час справи організовуються тижнями-місяцями. А у воєнний все відбувається блискавично – три дні і автомобіль, придбаний Видавничий Дім «Букрек» при особистій фінансовій підтримці заступника директора Туза Ігоря Степановича, завантажений продуктами і ліками від німецьких благодійників і Волонтерського штабу захисників України уже на передовій. Дякую неймовірному Sasha Bilous, оперативним Svitlana Vardevanyan, Oxana Matiychuk, Ігор Пахом і чудовим працівникам «Букреку»! Дякую нашим авторам і читачам, завдяки яким це стало можливим!

Книги вміють воювати. Не тільки фігурально, громлячи ворога своїм текстом, а й буквально. Це коли виручені від їх продажу кошти йдуть на щось вкрай необхідне для наших захисників у ЗСУ. Саме завдяки їх самовідданості «Букрек» має змогу у час війни тримати культурний фронт, видаючи українську літературу.

Нині можемо вже офіційно повідомити, що придбаний Видавничим домом «Букрек» позашляховик прибув на передову. Завдяки зусиллям Sasha Bilous все відбулося у найкоротші терміни: купівля авто закордоном і переправка у Чернівці, техобслуговування і далека дорога на Схід. На Бахмутському напрямку наші воїни отримали необхідний засіб пересування. Ну і звичайно, книжкові новинки від видавництва!

Тримаємось разом і працюємо на перемогу України!

Дарина МАКСИМЕЦЬ, Видавничий Дім «Букрек»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *