Хмельничани без світла і води, а над Дністровським районом збили ракету

Про це повідомив у своєму Телеграмі голова Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк.

Ракета, збита літаком ЗСУ над Дністровським районом Чернівецької області, впала в озеро. Пошкоджень об’єктів та будинків громадян не має.

Голова ОВА Руслан Запаранюк звернувся до буковинців. Він, зокрема, наголосив, що «ми повинні проявити свою свідомість та солідарність із мешканцями сусідніх областей та максимально знизити споживання електроенергії протягом дня для максимальної стабілізації об’єднаної енергетичної системи України».

За інформацією АТ «Чернівціобленерго», на даний час відключення електроенергії споживачам області не загрожують, ситуація контрольована.

***

Як відомо, сьогодні зранку 22 жовтня повітряну тривогу оголошували по всій території України. Рашисти обстріляли енергетичні об’єкти на заході України. Під обстріли потрапили Луцьк, Ковель, Хмельницький, Рівне, вибухи були зафіксовані у Львівській області. За повідомленням Zaxid.net, вночі під обстріли потрапила також Чернівецька область.

Світло зникло у деяких районах Луцька. За інформацією «Суспільного», зранку вибухи також пролунали на Рівненщині. Мешканці повідомляють про перебої зі світлом та водою.

Голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомляв, що в області працювала ППО.

Вибухи було також чути в Івано-Франківській області.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *