Буковинка перетворила свою лють на зброю!

Оксана Коцюбинська – доброволиця об’єднаної штурмової бригади «Лють», успішно пройшла конкурсний відбір до новоствореного підрозділу Нацполіції. У прямого ефіру «Єдиних новин: разом ми сильні» вона зауважила: «Не можу стояти осторонь боротьби проти російських загарбників».

40-річна буковинка раніше працювала комерційним директором однієї із роздрібних мереж Чернівців. У Оксани дві доньки – 15-річна Катерина та 17-річна Надія, рішення мами стати на захист України вони підтримали.

«Мої діти – це моя найбільша мотивація. Вони вірять у свою маму і впевнені, що я впораюся із будь-якими труднощами. Я зроблю все можливе, щоб вони жили у вільній незалежній Україні!» – наголосила Оксана.

Із початком повномасштабного вторгнення рф в Україну жінка займалася волонтерством та допомагала бійцям на передовій. Нині вона приєдналася до лав штурмової бригади Нацполіції «Лють».

«Декілька моїх друзів з початку війни у зонах проведення бойових дій. Я вважаю, що сильні люди там – роблять найважливішу справу. Бачу себе поруч з ними зі зброєю в руках, на захисті нашої Батьківщини», – додала буковинка.

 

Набір до штурмової бригади Національної поліції «Лють» триває: приєднуйтеся до нас!

Приєднатись до спецпідрозділу «Лють» можна через електронний формат, подавши онлайн-анкету на сайті: https://storm.mvs.gov.ua

або ж у визначених Центрах надання адміністративних послуг за такими адресами:

  • м. Чернівці вул. Г.Майдану 7, тел. 0501465300;
  • смт Кельменці пл. Центральна 2, тел. 0676099529;
  • м. Вижниця вул. Грушевського 35, тел. 0977421600.

«Перетвори свою лють на зброю!»

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *