СТРАХІТЛИВІ ПЕСИКИ: На ФІЛІППІНАХ ВЛАШТУВАЛИ ХЕЛОВІН ДЛЯ ТВАРИН 

У заході взяли участь майже 70 собак, котів і навіть морських свинок

Домашні улюбленці у карнавальних костюмах зібралися на свято Геловіна у Манілі. Захід організувало місцеве Товариство захисту тварин, хоча до надвечір’я Дня усіх святих іще понад тиждень відзначити Геловін вирішили уже зараз. 

Свято мало назву “Страхітливі і полохливі коти і собаки”. У ньому взяли участь близько семи десятків собак, котів і навіть кілька морських свинок. Більшість були одягнені у костюми з відомих фільмів жахів або ж просто з казок.

Карнавальне вбрання одягли й господарі. Призів було кілька – зокрема і за найкращий костюм “соло”, у парі з господарем і в групі з іншими домашніми улюбленцями.

Організатори свята сподіваються, що карнавал зможе заохотити людей брати чотирилапих із притулків. Туди ж збираються і перерахувати частину коштів, зібраних на святі.

“Ми часто відвідуємо такі заходи, щоб показати, які чудові ці собаки і коти в карнавальних костюмах. Також хочемо довести усім, що жодну тварину не можна кривдити так, як били наших підопічних, перед тим, як вони потрапили в притулок”, – розповіла волонтер притулку для тварин Ширлі Мокет.

“До нас долучилися друзі, які працюють в одному з притулків для тварин, і прийшли сюди разом із цими тваринами. Щоб люди уже могли побачити, якого чотирилапого друга вони можуть забрати до себе додому”, – додала представниця Товариства захисту тварин Шарон Яп.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *