В Ізраїлі чоловік подав на розлучення через комп’ютерну залежність дружини

Незвичайний позов про розірвання шлюбу подано в рабинський суд міста Хайфи (Ізраїль). У наш вік цифрових технологій розлучення часто трапляються через віртуальне спілкування у соцмережах, знайомства в інтернеті і тому подібне. Даний позов теж пов’язаний з комп’ютерними технологіями, але він настільки нестандартний, що привернув увагу журналістів.

Чоловік, який захотів розлучитися, стверджує, що дружина кинула його заради … комп’ютерних ігор. «Всі спроби позивача поговорити з відповідачкою, долучити її до його життя і до життя його дітей закінчувалися нічим. Відповідачка прикута до комп’ютерного екрану, її апатія, повна відсутність участі в сімейному житті завдають шкоди і дітям, які жадають материнської уваги, але отримують лише байдужість і відторгнення, яке не раз доводило їх до сліз», – йдеться в позові.

За твердженням адвоката Гая Офіра, що представляє позивача, дружина вже протягом п’яти років не мала з чоловіком шлюбних стосунків, там самим завдаючи йому «фізичні та емоційні страждання».

У світлі даних обставин позивач просить рабинський суд примусити дружину згоди на розлучення і звільнити його від зобов’язань по ктубі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *