Гороскоп на 10-16 листопада для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

П’ятниця для завершення справ. На вихідних обережно з грошима: неділя може розчарувати. У понеділок чекайте на подарунок або заробіток. У вівторок працюйте до нестями, у середу не користуйтеся технікою. У четвер не позичайте нікому грошей.

ТЕЛЕЦЬ

Не нехтуйте родинними обов’язками у п’ятницю, не приймайте рішень у суботу, уникайте суперечок у неділю. У понеділок-вівторок шукайте однодумців. У середу-четвер, навпаки, покладайтеся лише на власні можливості, особливо у фінансових питаннях.

БЛИЗНЮКИ

П’ятниця для підсумків і планів, але починайте виконання від понеділка. На вихідних правильним буде відпочити. Від понеділка до середи активно працюйте. Корисно заводити нові контакти. Четвер сприятливий для оздоровчих процедур.

РАК

Листопад випробовує на міцність, але на вихідних не відлежуйтеся на дивані, відпочивайте активно. Понеділок гарний день для з’ясування стосунків  з начальством. У вівторок стережіться травм. Середа – для починань, у четвер активно спілкуйтеся.

ЛЕВ

Довіртеся інтуїції й присвятіть вихідні найдорожчим людям. У понеділок не приймайте важливих рішень. Вівторок – для вирішення проблем. У середу досягайте в усьому найкращих результатів.  У четвер уважно вивчіть нові можливості.

ДІВА

П’ятниця сприятлива для підсумків. На вихідних активно відпочивайте. Від понеділка заводьте нові знайомства, проходьте співбесіди, шукайте спонсорів. Від середи починайте навчатися нового, тільки не відкладайте початок на четвер.

ТЕРЕЗИ

Аби з’ясувати перспективи, вирушайте на вихідних у дорогу. У понеділок допоможіть молодшим за вас вирішити проблеми. Вівторок не підходить для прийняття рішень. Середа може порадувати новинами. У четвер розпочніть щось важливе.

СКОРПІОН

Час займатися фінансами й кар’єрою, але покладайтеся лише на власні сили. Найважливіші дні – п’ятниця й понеділок. Вівторок несприятливий для користування технікою. Якнайбільше зробіть у середу, не лякайтеся розчарувань у четвер.

СТРІЛЕЦЬ

На вихідних вистачить сил на все родинне. Усе важливе для справ плануйте на понеділок. Вівторок – гарний день для підсумків і починань. Не піддавайтеся бажанню усамітнитися у середу. У четвер не нехтуйте здоров’ям, більше відпочивайте.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю можливий прибуток. На вихідних не доведеться шукати допомоги, лише обережно з гострими предметами. Порадьтеся з начальством у понеділок. Вівторок-середу присвятіть домашнім справам. У четвер дізнаєтеся щось нове.

ВОДОЛІЙ

П’ятниця не сприяє підсумкам. На вихідних утримуйтеся від з’ясовування стосунків. Не приймайте важливих рішень у понеділок і не робіть дорогих покупок у вівторок. У середу-четвер спробуйте примирити тих, хто сваряться.

РИБИ

Не сваріться з рідними у п’ятницю, не варто скаржитися на життя на вихідних. У понеділок комусь стане потрібною ваша допомога – йдіть назустріч. У вівторок можна шукати удачі. Події середи-четверга вимагатимуть від вас активних дій.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *