Гороскоп від 1 до 7 лютого для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

Приймайте родинні рішення у п’ятницю-суботу. У неділю варто просто комусь допомогти. Понеділок – день конфліктів: відкладіть зустрічі на вівторок. У середу будьте уважні до найменших змін. У четвер відчуєте себе обманутими.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю-суботу докладіть зусиль до приборкання конфлікту. У неділю можливі надходження, не поспішайте все витрачати у понеділок. Будьте обережні у висловлюваннях у вівторок-середу: мимоволі зможете спровокувати конфлікт у четвер.

БЛИЗНЮКИ

Не приймайте рішень у п’ятницю: на вихідних завадить здоров’я, у понеділок можливі фінансові проблеми. Уважно поставтеся до новин вівторка, у середу починайте усе, в чому хочете домогтися успіху. Четвер присвятіть найдорожчим людям.

РАК

Скористайтеся прихильністю зірок у п’ятницю-суботу. Натомість зміни неділі-понеділка залежатимуть від вашого рішення. У вівторок стережіться застуд. Середа – день змін і новин. У четвер стережіться травм.

ЛЕВ

П’ятниця – день для роботи в команді. На вихідних не виходьте з сімейного кола, потіште рідних домашнім святом. У понеділок-вівторок не поспішайте з рішеннями. А от у середу саме час на щось зважитися. Мандрівку можна починати у четвер.

ДІВА

У п’ятницю варто обдумати свої плани на вихідні: можливо, доведеться шукати додаткового заробітку. У понеділок можна розпочинати оздоровчі процедури. На вівторок не плануйте великих витрат. Гроші знадобляться і в середу, і в четвер.

ТЕРЕЗИ

Не проґавте удачу в п’ятницю. Субота пасує для колективних дій, у неділю краще побути на самоті. Конфліктна ситуація у понеділок-вівторок змусить зважитися на непрості рішення. У середу-четвер займіться власним здоров’ям.

СКОРПІОН

На п’ятницю-суботу не плануйте нічого важливого й бережіть здоров’я. Неділя пасує для планів і рішень, у понеділок просто працюйте. У вівторок-середу будьте готові до змін, не обов’язково приємних. Не перекладайте свої справи на когось у четвер.

СТРІЛЕЦЬ

Поїздка п’ятниці-суботи має бути успішною, а вдома, навпаки, на вихідних можливі прикрощі й зайві витрати. У понеділок не шукайте, кому передати свої справи. У вівторок доведеться займатися родиною. В середу-четвер не все відкидайте назустріч змінам.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю завершуйте справи самотужки. На вихідних бережіть здоров’я й родинний затишок. У понеділок обережно на вулицях і в транспорті. Рішення вівторка-середи можуть бути хибними й спричинити конфлікт. У четвер обережно залагоджуйте помилки.

ВОДОЛІЙ

Прийняте у п’ятницю рішення на вихідних доведеться виконувати самотужки. Понеділок – не найкращий день для поїздок, а у вівторок нічого не купуйте. Натомість у середу має вийти усе, за що візьметеся, й призвести до позитивних змін четверга.  

РИБИ

Не шукайте допомоги у п’ятницю, то й грошима в суботу ділитися не доведеться. У неділю-понеділок найкращі ваші помічники – ваша ж родина. Неодруженим у вівторок час для побачення. Не наробіть собі збитків у середу-четвер.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *