Гороскоп на 1-7 травня для всіх знаків зодіаку

ОВЕН

У п’ятницю й понеділок зірки радять бути обережними у витратах. На вихідних доведеться попрацювати: нові надходження будуть нескоро. З вівторка «світять» нові знайомства і пропозиція співпраці. У четвер не поспішайте з рішеннями.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю буде багато розмов. На вихідних можна виїхати кудись недалеко. У понеділок-вівторок чекайте несподіванок, але не кидайтеся одразу щось залагоджувати. У середу уважно перегляньте фінансові можливості, у четвер обережно з технікою.

БЛИЗНЮКИ

Серйозні рішення у п’ятницю-суботу не приймайте: підведуть фінанси. Натомість вдалими будуть неділя й понеділок. У вівторок і середу не намагайтеся перекладати на когось власні обов’язки. У четвер мають бути вдалими зустрічі. 

РАК

Всі події тижня – в сімейному колі. На вихідних вирішуйте проблеми самотужки: співчуття тільки розслаблятиме. Рішення, прийняті в понеділок, розраховуйте на тривалий термін. Поганий настрій вівторка та середи розвіється з новинами четверга.

ЛЕВ

Надходження п’ятниці-суботи вас розчарують. У неділю бережіть здоров’я, у понеділок не тринькайте грошима. Якщо не приймете потрібні рішення у вівторок, у середу буде не до рішень. У четвер доведеться виручати когось з халепи.

ДІВА

Не шукайте допомоги у п’ятницю. На вихідних бережіть здоров’я і стережіться травм. У понеділок починайте важливі справи, У вівторок і середу займіться родиною, але нічого нікому не обіцяйте. У четвер дізнаєтеся щось неприємне про близьку людину.

ТЕРЕЗИ

Зі справами п’ятниці справляйтеся самотужки. На вихідних багато що може змінитися й не все на краще. У понеділок і вівторок намагайтеся зрушити справи з місця. На середу плануйте важливі зустрічі. У четвер вашої уваги потребуватиме родина.

СКОРПІОН

Тиждень важкий у фінансовому сенсі, особливо п’ятниця й середа. Найбільш вдалими будуть субота й неділя. У понеділок і четвер не сваріться самі й не втручайтеся в чужі суперечки. А вівторок – гарний день для допомоги і вам, і від вас.

СТРІЛЕЦЬ

Єдиний знак. що має шанси на прибуток – у п’ятницю, понеділок і навіть четвер. Але важливо – як розпорядитися надходженнями. Не шукайте допомоги в суботу й вівторок і взагалі не витрачайте грошей у неділю. Родинні справи вирішуйте у середу.

КОЗЕРІГ

Цього тижня маєте два попередження про ризик травматизму – у п’ятницю та в середу. Особливо уважно рахуйте гроші у суботу й понеділок. Важливі перемовини мають відбутися в неділю. У вівторок та четвер просто сумлінно працюйте.

ВОДОЛІЙ

Новини п’ятниці не визначальні цього тижня. В суботу бережіть здоров’я, в неділю можливі зміни. Найбільш вдалий день – понеділок. У вівторок і середу важливо не помилитися зі зверненням по допомогу. У четвер проявіть активність.

РИБИ

Важливо опанувати поганий настрій у п’ятницю. Поїздка  на вихідних потягне більші витрати, ніж ви сподівалися. У понеділок-вівторок уникайте з’ясування стосунків. Не покладайте надій на зустрічі середи й вирішуйте особисте в четвер.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *