Коморські острови виявилися однією із найгостинніших держав світу

Про це повідомляє Укрінформ.

Ця країна в Індійському океані очолила рейтинг із 103 позицій, який складався на підставі даних про те, яку кількість іноземних громадян конкретна держава може пустити без візи, оформити їм візу після прибуття або ж видати електронний дозвіл на в’їзд.

На Коморах полегшеним візовим режимом можуть скористатися жителі всіх 198 країн світу. Разом з ними на першій сходинці рейтингу опинилися Кот-д’Івуар, Гвінея-Бісау, Мадагаскар, Мальдіви, Мавританія, Мікронезія, Мозамбік, Самоа, Сейшели, Східний Тимор, Того, Тувалу та Уганда.

Другу сходинку між собою ділять Кабо-Верде і Домініка. Там полегшений порядок відвідування діє для громадян 197 країн. Замикає трійку Палау з показником у 196 держав.

Четверте місце дісталося Джибуті, п’яте – Гаїті (195 і 194 країни відповідно). До топ-10 також потрапили Макао (спеціальний район КНР), Сент-Вінсент і Гренадини, Камбоджа, Непал та Еквадор.

Україна з показником у 96 країн опинилася на 48 місці разом з Ізраїлем і Чорногорією.

Останнє місце між собою розділили Афганістан, Північна Корея, Сомалі, Сирія та Туркменістан, які нікому в світі не надають право безвізового в’їзду.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *