Гороскоп від 28 вересня до 4 жовтня для усіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

П’ятницю проведіть у велелюдді, натомість на вихідних маєте впоратися з усім самотужки. Жовтень розпочнеться родинними негараздами, але все минеться. Не розкидайтеся грошима у середу і дослухайтеся до новин у четвер.

ТЕЛЕЦЬ

П’ятниця – травмонебезпечний день. На вихідних не сваріться з рідними, краще влаштуйте їм свято. У понеділок і вівторок негайного вирішення вимагатимуть фінансові справи. І пам’ятайте: у середу й четвер можливі повороти в різні боки.

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю справи будуть вдалими. Не загадуйте нічого на вихідні: вже в неділю це стане неважливим. Не плануйте покупки чи вечірки на понеділок- вівторок: А на середу призначайте ділові зустрічі. У четвер не користуйтеся технікою.

РАК

Зрадівши змінам п’ятниці, будьте обережні на вихідних і в понеділок: можливі травми на тлі вдалих справ. Якщо уникнете неприємних наслідків, справи вівторка й середи будуть помірно успішними. У четвер можна приймати серйозні рішення.

ЛЕВ

Дослухайтеся внутрішнього голосу і не робіть у п’ятницю-суботу того, що вам не хочеться. На новини неділі реагуйте спокійно. Найбільшу активність проявіть у вівторок: у середу може завадити здоров’я, у четвер можуть виникнути інші справи.

ДІВА

Новини п’ятниці можуть спровокувати вашу небувалу активність на вихідних: не наробіть собі шкоди. У понеділок це може призвести до конфлікту. Найважливіше зробіть у вівторок, впоратися зі справами середи й четверга вам допоможуть.

ТЕРЕЗИ

Поїздка у п’ятницю буде доречною, але на вихідних не намагайтеся змінити ситуацію, що склалася. У понеділок і вівторок активній діяльності може завадити здоров’я, усі сподівання покладайте на середу, бо у четвер можливі травми.

СКОРПІОН

На службові новини п’ятниці не варто реагувати негайно. На вихідних займіться родинними справами. У понеділок перевірте фінанси. Не підбивайте підсумків у вівторок, не проґавте удачу в середу і не поспішайте з рішеннями у четвер.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю можна здійснити коротку поїздку. На вихідних  проаналізуйте результати  й зробіть висновки. Від понеділка доведеться багато працювати, в середу стережіться зайвої відвертості, у четвер вас можуть підставити через заздрість.

КОЗЕРІГ

Від прикрощів п’ятниці на вихідних допоможе відпочинок поза містом. Родинні проблеми доведеться вирішувати у понеділок-вівторок. Не звертайтеся по допомогу в середу. У четвер будь в чому допоможе ваша родина.

ВОДОЛІЙ

Внутрішній  голос зупинить вас від хибних вчинків у п’ятницю-суботу. В неділю не лякайтеся змін, але не поспішайте з рішеннями  у понеділок. Не перекладайте проблеми на родичів у вівторок-середу. І не дивуйтеся чиїйсь допомозі у четвер.

РИБИ

У п’ятницю уникайте нових знайомств. Обережно з фінансами на вихідних.  Усі покупки краще відкласти на понеділок. Зробіть якнайбільше важливого у вівторок, не лякайтеся розчарувань у середу і бережіть здоров’я у четвер.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *