Як писати листа Діду Морозу: шість корисних порад

 

Ці поради підійдуть, як дітям, так і дорослим, які вирішать написати лист

До Нового року 2019 залишилося менше місяця і вже час зайнятися важливими справами. До них належать і написання листа Дідові Морозу. Сайт Сьогодні.Lifestyle зібрав шість корисних порад, які допоможуть правильно скласти важливий “документ” для Діда Мороза, щоб він точно нічого не забув.

1. Привітання

Ввічливість цінується завжди і всюди, і цей випадок – не виняток. Слова “шановний Діду Морозе” або “дорогий Дідусь Мороз” однозначно викличе симпатію до Вас. Адже не можна просто взяти і відразу почати вимагати подарунки.

2. Ввічливість завжди і в усьому
Ввічливість важлива не тільки при зверненні до Діда Мороза, а й далі по тексту вашого листа. Не зайвим буде запитати, як справи у Дідуся Мороза, як він себе почуває, чи не стомився він ще. Крім того, не забувайте привітати Діда Мороза з прийдешнім святом.

3. Представтесь

Пам’ятайте, що Дід Мороз один, а тих, кому він приносить подарунки дуже багато. Тому варто представитися і написати кілька рядків про себе. Після чого вже можна буде перейти до прохань про подарунки.

4. Не будьте жадібним

У кожного людини є кілька бажань, які хочеться втілити. Але це зовсім не означає, що над листом Дідові Морозу необхідно сидіти добу і писати йому всі свої 50 бажань. Краще сконцентруватися на чомусь одному, але найбільш важливому для вас.

5. Обіцянка Дідові Морозу

Важливо розуміти, що нічого не відбувається просто так і подарунки не дарують тільки тому, що це свято. Важливо навчитися обіцяти і робити щось натомість. Наприклад, не вередувати цілий рік, добре вчитися, допомагати мамі прибирати в будинку і подібне.

6. Гарне завершення

Списком подарунків закінчувати листа не можна. Необхідно обов’язково подякувати Діду Морозу за увагу і ввічливо попрощатися.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *