У Чернівцях відкрито 25 міжнародну конференцію з кореляційної оптики 

У Чернівцях у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича відкрилася ювілейна 25 міжнародна наукова конференція з кореляційної оптики «Сorrelation Optics-2017».

У роботі конференції беруть участь провідні вчені-оптики з більше ніж 20 країн світу: США, Японії, Німеччини, Великої Британії, Франції та інших. Серед учасників конференції – видатні науковці зі США, Японії, Данії.

«Міжнародна конференція відбувається у Чернівцях вже 25 раз. Буде прослухано 130 доповідей. Конференція організовується під егідою таких авторитетних у науковому світі міжнародних організацій, як Міжнародне товариство інженерів-оптиків (SРІЕ) із штаб-квартирою в США, Міжнародна комісія з оптики (ІСО), Європейське оптичне товариство (Е0S), Американське оптичне товариство (OSA) – розповів голова конференції, директор інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук ЧНУ Олег Ангельський. – Тематика конференції доволі широка. Вона охоплює фундаментальні аспекти оптики та фотоніки – науки про світло, а також різноманітні практичні застосування оптичних методів. Це і нанотехнології, і метрологічні застосування, і застосування в біології та медицині».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *