Як увійти в робочий ритм після свят

Після загальних радощів і веселощів на роботу зовсім не хочеться. “Треба”, – кажеш собі ти і приходиш в офіс. Далі робота якось не йде, тому що ти не можеш налаштуватися на неї, і руки відмовляються щось робити, а мозок протестує разом з ними.

Насправді, Ви такі не одні. Багато хто переживає ті ж почуття і емоції, приходячи після свят на роботу. Все ж із цим можна боротися і полегшити ваші страждання.

  1. Мозок, працюй!

Необов’язково починати робити новий проект або розробляти нову модель, досить просто дати мозку розумове навантаження: розв’язуйте загадки або прочитайте оповідання.

  1. Зв’язок зі світом

Іноді дуже хочеться вимкнути телефон, не перевіряти пошту, ізолюватися від людей, так би мовити. Це заманливо і, може, навіть корисно. Правда, є і мінус: якщо ви довго не знали, що відбувається на роботі, можна отримати сюрприз у вигляді несподіваного або надмірного навантаження. Досить просто іноді переглядати повідомлення і відповісти на найважливіші з них.

  1. Не навантажуйте себе роботою відразу

Організму потрібен час переключитися з одного на інше. Почніть не з найважчих і найважливіших речей: розкладіть документи, перевірте список справ, складіть план або зберіть колег, щоб поділитися своїми ідеями на наступний рік.

  1. Подбайте про здоров’я

Після відпочинку працювати важче, ніж зазвичай – це факт. Варто підтримати свій організм. Почніть правильно харчуватися, більше відпочивати і навіть займатися спортом.

  1. Поговоріть з колегами

Вам із співробітниками є про що поговорити після новорічних канікул. Розкажіть про те, як ви провели свято, що було цікавого, запитайте про їхній відпочинок. Також згадайте про хороші моменти минулого року, подумайте над тим, як зробити новий рік краще і яскравіше.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *