Гороскоп від 9 до 15 листопада для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

П’ятниця і вівторок  порадують прибутками чи набутками духовними. На вихідних родинні радощі збагатяться новими справами. У понеділок остерігайтеся травм. У середу не  шукайте, хто б зробив за вас вашу роботу. У четвер бережіть здоров’я.

ТЕЛЕЦЬ

Не шукайте допомоги у п’ятницю й не скасовуйте поїздку суботи. Прикрощі неділі – швидкоминучі. Родина потребуватиме вашого рішення у понеділок-вівторок. У середу допомога може прийти з несподіваного джерела. У четвер бійтеся обману. 

БЛИЗНЮКИ

Робота п’ятниці може дати прибуток. Субота сприятлива до справ. У неділю займіться оздоровленням. Не приймайте рішень у понеділок и вирушайте в дорогу у вівторок. У середу можливі травми, у четвер – фінансові негаразди.

РАК

Поїздка п’ятниці-суботи обіцяє приємне спілкування. Не шукайте допомоги в неділю. У понеділок починайте важливі справи. На вівторок і середу не плануйте важливих справ і стережіться застуди.  У четвер не сідайте за кермо.

ЛЕВ

Родинні справи залагоджуйте у п’ятницю.  На вихідні не плануйте нічого значного, просто відпочивайте. Понеділок пасує для романтичної вечері. Не шукайте допомоги у вівторок-середу  – і удача четверга буде особисто вашою.

ДІВА

Якщо треба кудись їхати – зробіть це у п’ятницю. Не покладайте особливих сподівань на вихідні. У понеділок не тринькайте грошима. У вівторок бережіть здоров’я. У середу утримайтеся від поїздок, краще вирушати в дорогу у четвер.

ТЕРЕЗИ

Новини п’ятниці-суботи вас розчарують. Натомість у неділю можна сподіватися на допомогу. Важливі рішення понеділка й вівторка важко забезпечити фінансово. У середу все має обернутися на позитив. А ще краще – дочекатися четверга.

СКОРПІОН

Не встигнете оговтатися від змін п’ятниці-суботи, а вже доведеться в неділю приймати рішення. У понеділок нічого важливого не починайте. У вівторок можна вирушати в дорогу. І дуже важливо не помилитися з рішенням у середу-четвер.

СТРІЛЕЦЬ

Усі позитивні зміни тижня забезпечте власною активністю від п’ятниці до понеділка. Єдиний день, на який не варто покладати надій – вівторок. У середу доведеться розриватися між родиною і справами. Четвер сприятливий для поїздок.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю-суботу ви захочете від родини більше, ніж вони можуть дати. Проаналізуйте ситуацію в неділю. Не приймайте рішень у понеділок, розраховуйте на допомогу у вівторок. Важливі рішення приймайте в середу, у четвер беріться за втілення планів.

ВОДОЛІЙ

Якщо не помилитеся з рішенням у п’ятницю, в суботу розраховуйте на допомогу. Обережно з фінансами в неділю, а  з технікою – в понеділок і четвер. Для справ вівторка шукайте однодумців.

Уважно поставтеся до новин середи.

РИБИ

Всі справи тижня так чи інакше стосуватимуться родини. Вихідні доведеться провести у велелюдній компанії. Не помиліться з рішеннями в понеділок і не марнуйте грошима у вівторок. Середа для особистих зустрічей. У четвер сподівайтеся на успіх.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *