Гороскоп від 15 до 21 березня для всіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

У п’ятницю доведеться звертатися по допомогу. На вихідних можете мимохіть когось образити. У поїздку можна вирушати у понеділок, у вівторок не залучайте до справ помічників. У середу-четвер важливо зробити спільні справи з родиною.

ТЕЛЕЦЬ

П’ятниця пасує для іспитів і конкурсів. Вихідні проведіть з родиною або коханою людиною в активному відпочинку. У понеділок-вівторок збирайте інформацію, не приймаючи рішень. У середу-четвер найважливішими будуть сімейні справи.

БЛИЗНЮКИ

Не переймайтеся невдачами у п’ятницю-суботу, можна захворіти. У неділю ваші прикрощі розвіє родинна турбота. Не шукайте допомоги в понеділок і вівторок: хтось може вас підставити. Обережно поводьтеся з грошима в середу-четвер.

РАК

Не підводьте підсумків у п’ятницю. Субота обіцяє прибуток, а в неділю не кидайтеся на зустріч змінам: можете розчаруватися вже наступного дня. Від вівторка не починайте нічого важливого, у середу-четвер бережіть здоров’я.   

ЛЕВ

Новини п’ятниці можуть бути прикрими, але рішення на вихідних приймати доведеться. У понеділок-вівторок будьте готові до несподіваних поворотів долі. Власна інтуїція покличе вас у дорогу: подумайте, перш ніж зважитися на щось.  

ДІВА

У п’ятницю уникайте зустрічей і будьте готові до змін суботи. У понеділок або середу починайте нові справи, ремонт або навчання. Неділю й четвер присвятіть аналітичній роботі. У вівторок будьте обережні в розмовах: є ризик конфлікту.

ТЕРЕЗИ

П’ятниця сприятлива для мандрівок. На вихідних можна заробити усією родиною. Не шукайте допомоги у понеділок і бережіть здоров’я у вівторок. У середу отримаєте подарунок або давній борг. У четвер саме час влаштувати родинну вечерю.

СКОРПІОН

Не приймайте рішень у п’ятницю й не соромтеся просити допомоги у суботу. У неділю й понеділок родина чекатиме від вас вирішення сімейних проблем. У вівторок-середу можливі конфлікти через гроші. У четвер треба закінчувати розпочаті справи.

СТРІЛЕЦЬ

П’ятницю присвятіть родині. Не приймайте рішень у суботу. Неділя й вівторок порадують новинами. Важливі справи починайте у понеділок і не перевтомлюйтеся в середу, бо в четвер не зможете стримувати роздратування.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю можуть відбутися довгоочікувані події. В суботу і вівторок можливі негаразди зі здоров’ям. У неділю уникайте з’ясування стосунків. Не приймайте рішень у понеділок і не витрачайте грошей у середу. Четвер – родинний день.

ВОДОЛІЙ

П’ятниця  і понеділок потребують обережності: можливі травми. На вихідних і в середу можливі гострі проблеми з грошима. Не проґавте єдиний день тижня, коли вам сприятиме удача – це вівторок. У четвер просто працюйте.

РИБИ

Практично весь тиждень матиме значення для сімейних стосунків. Важливі рішення приймайте у п’ятницю або ж відкладіть до четверга. На вихідних не зустрічайтеся з неприємними людьми. У вівторок зробіть якнайбільше на роботі.  

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *