Гороскоп від 24 до 30 травня для всіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

Важливі справи обов’язково завершуйте у п’ятницю. В суботу не спілкуйтеся з неприємними людьми. Не приймайте важливих рішень у неділю й понеділок. Усе важливе розпочинайте у вівторок. У середу-четвер не позичайте ні в кого грошей.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю не майте справ з металом і побутовою хімією. У суботу-неділю можливі надходження, нові знайомства й незвичні заняття. У понеділок не витрачайте грошей, у вівторок бережіть здоров’я. У середу-четвер не на всі пропозиції погоджуйтеся.

БЛИЗНЮКИ

Рішень пасує для самостійної діяльності: поїздок у п’ятницю, складання планів на вихідних. У понеділок можна брати участь в конкурсах, у вівторок не міняйте роботу. Коли у середу все складеться не найкраще, у четвер шукайте допомоги.

РАК

У п’ятницю відмовтеся від допомоги, але й прибуток суботи буде лише ваш. У неділю й понеділок не користуйтеся транспортом, а у вівторок можна вирушати в дорогу. У середу не робіть нічого важливого, у четвер завершуйте щось задавнене.

ЛЕВ

Робота у п’ятницю принесе задоволення. На вихідних робіть щось для власного задоволення. Усе важливе зробіть у понеділок, на вівторок нічого не залишайте: доведеться переробляти. Уникайте суперечок у середу І не шукайте винуватих у четвер.

ДІВА

У п’ятницю завершити справи не вдасться, доведеться прихопити й суботу. Будьте обережні в неділю. Неприємності понеділка долайте самотужки. У вівторок-середу доведеться приймати серйозні родинні рішення, на четвер не залишайте.

ТЕРЕЗИ

у п’ятницю-суботу уникайте конфліктів у родині: затягнуться. У неділю можна приймати гостей чи відвідати друзів. У понеділок допоможіть комусь близькому. У вівторок може вийти все, за що візьметеся. Обережно зі змінами у середу-четвер.

СКОРПІОН

На цей тиждень не плануйте серйозних справ: у п’ятницю-суботу завадить здоров’я, у понеділок-вівторок не можна на когось перекладати відповідальність. Найбільш вдалі дні неділя і середа. Не  починайте нічого важливого у четвер.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю-суботу отримаєте менше, ніж планували. У неділю ретельно обдумайте подальші кроки. Бережіть здоров’я у понеділок, важливе починайте у вівторок. Перевірте фінанси у середу і уважно дослухайтеся до новин у четвер.

КОЗЕРІГ

Будьте готові до змін у п’ятницю-суботу. У неділю можуть подивувати новини. Будьте уважні до документів у понеділок. У вівторок не діліться інформацією. У середу не перекладайте на когось сої обов’язки. У четвер можна ризикнути, але не грошима.

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю можете отримати щось цінне. На вихідних відпочивайте скромно: гроші можуть знадобитися на важливе. Не шукайте допомоги в понеділок і робіть важливе у вівторок. У середу бійтеся обману. В четвер влаштуйте сімейну вечірку.

РИБИ

Не беріть участі в чужих конфліктах у п’ятницю. На вихідних звертайтеся за допомогою й приймайте рішення. У понеділок перевірте фінанси. поїздка вівторка-середи може бути вдалою. У четвер бережіть здоров’я.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *