Гороскоп від 20 до 26 грудня для всіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

На п’ятницю плануйте те, що не потребує грошей. На вихідних – попрацюйте й отримайте прибуток. У понеділок зважайте на здоров’я. Власна інтуїція дозволить уникнути прикрощів у вівторок-середу. Не підбивайте підсумків у четвер.

ТЕЛЕЦЬ

Новини п’ятниці-суботи вас розчарують. Справи неділі мають бути вдалими. У понеділок можуть підвести фінанси. у вівторок доведеться вирішувати родинні проблеми. Важливі справи плануйте на середу. У четвер остерігайтеся травм.

БЛИЗНЮКИ

Новини п’ятниці змусять приймати рішення у суботу. У неділю доведеться попрацювати. Родина допоможе вам позбутися прикрощів понеділка-вівторка. У справах середи важливо довіряти інтуїції. Знайомства четверга можуть бути корисними.

РАК

Важливі рішення приймайте у п’ятницю: субота для цього не пасує. У неділю свої справи важливо робити самотужки. Не сідайте в транспорт у понеділок. Не підбивайте підсумків у вівторок. Не переплутайте удачу з приємними подіями у середу-четвер.

ЛЕВ

Скрутний тиждень: грошей не вистачатиме у п’ятницю і потім у вівторок. Натомість на вихідних ловіть удачу. У понеділок не соромно просити допомоги. У середу бережіть здоров’я. У четвер фільтруйте справжні прикрощі від дрібних.

ДІВА

Зробіть якнайбільше у п’ятницю, бо на вихідних краще не користуватися транспортом і не приймати рішень. У понеділок уникайте активного спілкування, залиште все на вівторок. Не звертайтеся по допомогу в середу-четвер: розчаруєтеся.

ТЕРЕЗИ

Усе найважливіше вирішуйте у п’ятницю, на вихідних може підвести здоров’я. Довіртеся інтуїції у понеділок-вівторок, інакше на вас чекає розчарування. Не пропустіть свій шанс на удачу в середу і зробіть усе можливе для родини у четвер.  

СКОРПІОН

Опануйте свій характер, інакше тиждень буде конфліктним, надто п’ятниця і далі четвер. Власні рішення на вихідних виконуйте без допомоги. Неприємності понеділка не намагайтеся виправити у вівторок. Середа – для активної роботи.

СТРІЛЕЦЬ

Не зациклюйтеся на грошах у п’ятницю. Правильно обирайте коло спілкування на вихідних: хтось підведе вас. Родинні справи вирішуйте у понеділок. Не лякайтеся змін у вівторок і не користуйтеся технікою в середу. У четвер можливі надходження.

КОЗЕРІГ

Тиждень безгрошів’я, але багато справ не потребує грошей. У суботу уважно ставтеся до здоров’я. Допомога в понеділок буде не грошима. У вівторок закінчуйте розпочаті справи. Для поїздки оберіть середу і не приймайте рішень у четвер.

ВОДОЛІЙ

Що робитимете аж 2 дні з удачею  – у п’ятницю й суботу?! Новини неділі й понеділка обіцяють значні зміни в усьому. Не починайте нічого важливого у вівторок. Не користуйтеся технікою у середу і підганяйте задавнені справи у четвер.

РИБИ

Уникайте конфліктів у п’ятницю: затягнуться. На вихідних багато що треба зробити, але й допомога прийде. У понеділок стережіться травм. Найбільш вдалий цього тижня – вівторок. Середа для спілкування й нових знайомств, четвер – для кохання.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *