Наука – це, може, й не так просто, але – цікаво!

А ви знали, що наука може бути цікавою та простою? Ні? Тож матимете можливість упевнитися в цьому в неділю 26 травня від 12:00 до 16:00 на Соборній площі Чернівців, де відбудеться фестиваль «Наукові пікніки з Марією Кюрі» – заключний етап проекту «Наукові пікніки», що має на меті популяризацію науки серед дітей та молоді.

Численні цікаві локації, палатки з дослідами, спілкування з екологами, ІТ-технологами, архітекторами, психологами, ґрунтознавцями, садівниками та представниками «Центру науки Тернополя».

Ви зможете більше дізнатися про науку і науковців у відкритому лекторію, взяти участь у різноманітних конкурсах, квестах, розіграшах і сфотографуватися у креативній фотозоні.

Родзинкою «Наукових пікніків» у Чернівцях є присвята якомусь ученому. Торік це був  Чарльз Дарвін. Цьогоріч «зіркою» заходу стане Марія Склодовська-Кюрі – науковиця родом із Польщі, яка стала відомою завдяки своїм дослідженням у галузі радіації.

Якщо тобі до вподоби навчання – і навіть коли ти не прихильник точних наук, але прагнеш їх збагнути й здобути нові й корисні знання, приходь на «Наукові пікніки з Марією Кюрі».

Проект здійснюється за сприяння БФ «Кращим бути», Управління молоді та спорту Чернівецької ОДА, Чернівецької філії Інституту модернізації змісту освіти МОН України, Чернівецького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

 

Деталі – на сторінці у Facebook

https://www.facebook.com/Наукові-пікніки-у-Чернівцях-427243407682052/

або за номером: 0994073656 – Богдана.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *