Центр культури «Вернісаж» сьогодні запрошує охочих на День єврейської культури

Центр культури «Вернісаж» запрошує охочих на День єврейської культури, який відзначатиметься від 12:00 4 квітня 2019 року.

У теплій, дружній атмосфері свята Ви візьмете участь у відкритті художньої виставки «Сучасне мистецтво Ізраїлю та України», на які представлені живопис, гобелени, графіку, акварель, авторські ляльки митців з різних міст нашої країни та Ізраїлю. Чарувати Вас буде чудовий виступ чернівецьких клезмерів* «Аідішенешуме», а поціновувачі театрального мистецтва отримають надзвичайну насолоду від унікальної вистави спеціально запрошених артистів з Харкова! Театральна лабораторія «Хохма» (Лесь Штерн і народний артист України Валерій Прохоров) виступить з прем’єрою вистави «І сміх, і сльози, і любов: подорож в єврейському часі». Вистава підготовлена спеціально для нашого проекту!
А ще Вам покажуть фешн-шоу сучасної єврейської молодіжної моди від популярного столичного дизайнера Слави Займака та весняну колекцію одягу від бренду «Сенселф».
Чекаємо на Вас!

Лариса КУВАЄВА, директорка Центру культури «Вернісаж»

*Кле́змер означає з їдиш інструменти та наспів) — традиційна народна музика східноєвропейських євреїв і особливий стиль її виконання. Виконавці музики в цьому стилі — клезмери.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *