Син Турчинова та перший заступник Насірова в один день стали кандидатами наук

24-річний син секретаря Ради національної безпеки та оборони України Кирило Турчинов та перший заступник голови Державної фіскальної служби Сергій Білан під Новий рік захистили кандидатські дисертації. Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на видання “Страна”.

Зазначається, що обидва захищали дисертації в Інституті законодавства Верховної Ради в один день – 28 грудня. Згідно з оголошенням на сайті інституту, теми робіт теж дуже схожі: – “Конституційно-правове регулювання діяльності політичних партій у виборчому процесі” – у Турчинова-молодшого; – “Конституційно-правові основи референдуму як форми прямої демократії” – у Сергія Білана.
Через захист дисертації Кирила Турчинова навіть зібралася спеціальна комісія комітету Верховної Ради з питань правової політики та правосуддя. До її складу увійшли голова комітету Руслан Князевич, а також глава секретаріату комітету та його заступник. Комісія вирішила, що пропозиції дисертації Турчинова-молодшого “можуть бути використані для вдосконалення виборчого законодавства”, та навіть склала спеціальний документ – “Акт впровадження результатів досліджень Турчинова К. А. в законодавчу діяльність”.


Що стосується іншого новоспеченого кандидата юридичних наук Сергія Білана, то він є першим заступником відстороненого від посади голови ДФС Романа Насірова.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *