Забобони чи традиції?

Закінчення. Поч у ч. 35)

Поради цілителя Гавриїла ШУРПІНА, керівника «Витоків» – чернівецької філії Української академії цілительства, багатьом стануть у пригоді. Їх можна перевірити на собі. Принаймні, гірше від цього нікому не буде.

Захистять шкарпетки

Викид поганої енергії відбувається через ноги. Саме тому тротуари – це найбільш забруднені місця. І ходити без шкарпеток у відкритих босоніжках я не радив би. Надягайте бодай підслідники. Натомість дуже добре ходити босоніж на городі по землі, по травичці та піску, а також по камінцях на березі річки та моря.

І, до речі, не кладіть ніколи сумку на підлогу. Саме з тієї ж причини.

Одужай через любов

Людство недарма протягом усього часу свого існування оспівує кохання. Річ у тім, що енергія любові – найсильніша в світі. Тому, коли хворієте, для швидшого одужання освідчуйтеся в коханні… хворому органу.

Не дивуйтеся, саме так: кажіть, приміром, хворим ниркам, що любите й цінуєте їх, бо знаєте, що без них ваше життя неможливе. Просіть у нирок пробачення за те, що погано ставилися до них і довели до такого стану тощо. Але все це має бути дуже щиро і з великою вірою. Тоді швидке одужання можливе.

Принаймні, у моїй практиці була така історія. Жінка мала цироз печінки, її виписали з лікарні додому – помирати. Та вона дуже хотіла жити, тож за методику «освідчення в коханні хвоорму органу» вхопилася як за соломинку: її розмова з печінкою перетворилася на справжню медитацію. Через 3 місяці такої роботи їй значно полегшало. А через рік з неї зняли І групу інвалідності…

Бог посилає людині те, що вона просить. І коли людина по-справжньому хоче вилікуватися, вона одужує. Трагічність ситуації полягає в тому, що, як правило, людина по-справжньому хоче жити за 5-6 годин до смерті, коли вже відчує її подих. Однак тоді вже, як правило, запізно.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *