Як швидко заснути

Про те, як заснути всього за хвилину, написала німецька газета WELT. Адже у багатьох людей виникають проблеми із засипанням. А кілька простих прийомів, що їх наводить відомий німецький часопис, допоможе заснути швидше.
Розробив метод, який може допомогти заснути всього за 60 секунд, американський лікар Ендрю Вейла. Все дуже просто і працює виключно за допомоги дихальних вправ.
Протягом багатьох років він пропагує свою техніку дихання 4-7-8 проти високого кров’яного тиску, панічних атак і труднощів із засипанням.
Спробуйте, і ви переконаєтеся, що можна швидко заснути завдяки цій техніці дихання.
Працює вона таким чином: перш за все охочі заснути повинні

*просунути кінчик язика за верхні різці на піднебінні рота,

*потім зробити вдих через ніс і порахувати до чотирьох.

* відтак затримати дихання і порахувати до семи,

* а потім видихнути через рот, рахуючи до восьми.

Якщо ви все зробите правильно, то почуєте легке шипіння, коли повітря виходить з рота.

Концепція заснована на вченні йоги. Про методику Вайля писала, зокрема, й «The Telegraph», британська щоденна газета. «Вважається, що ця вправа сприяє швидшому і кращому сну, бо збільшує постачання кисню до крові завдяки затримці дихання», – писала газета. –  Розширений видих дозволяє великій кількості затхлого повітря виходити назовні. Спочатку пульс знижується, потім настає розслаблення».
Вайль рекомендує спочатку повторити вправу чотири рази: і ввечері перед сном, і вранці, Організм має звикнути до неї. Дуже важливо виконувати вправу регулярно. Приблизно через вісім тижнів ви зможете збільшити до восьми циклів вранці та восьми ввечері. Тоді ніщо не завадить вашій спокійній ночі. Варто тільки проявити наполегливість.

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *