Жіночі зимові кросівки: як зробити правильний вибір


Наближаючись до зимового сезону, саме час задуматися про гарне взуття. Більшість жінок надають перевагу утепленим кросівкам. Окрім стильного дизайну та якісного матеріалу, більшість моделей кросівок доповнено антиковзкою підошвою. Це забезпечує зчеплення з поверхнею і дозволяє почувати себе впевнено навіть в ожеледицю.

Популярні моделі зимових кросівок


Зимові жіночі кросівки мають не менший попит, аніж демісезонні. Цим пояснюється різноманіття моделей від популярних брендів: FILA, Kappa, Demix. Обираючи жіночі зимові кросівки, звернути увагу варто на кілька моделей:

• FILA Nebula Puffy. Представлені у двох кольорових рішеннях — чорному та білому. Мають флісову підкладку та водовідштовхуючу основу. Це точно дасть не замерзнути взимку. Для більшої впевненості передбачена амортизована EVA підошва з хвилястим малюнком протектора.
• Kappa Walk Tall Hi Wntr 2.0. Проміжний варіант між зимовими кросівками та утепленими чобітками. Така висока модель убереже від потрапляння вологи та снігу. Перевагами є й тепла флісова підкладка, відмінне зчеплення з поверхнею та підметка з якісного матеріалу.
• Demix Unity Fur WTR W. Стильна модель зимових кросівок, доповнена підкладкою зі штучного хутра та шнурівкою для надійної фіксації. Довговічність кросівок забезпечує зносостійкий матеріал підошви.
• FILA Virginia Mid WNTR W. Кросівки з високою фігурною підошвою, оригінальними деталями та теплою підкладкою сподобаються кожній. Сприяє й цьому полегшена EVA підошва з амортизуючими властивостями.

Великий вибір жіночих кросівок дозволить почувати себе впевнено взимку. Підібрати взуття вдасться як для ходьби на повсякденній основі, так і для занять спортом. Знадобиться лише врахувати усі деталі.

Критерії вибору кросівок


Зимові кросівки — це спеціальне взуття, тому просто орієнтуватися на дизайн або зручність посадки замало. Щоб кросівки на 100% виправдали очікування, звернути увагу варто на такі критерії:

• Матеріал утеплення. Це може бути набивний матеріал або хутро — обидва варіанти дозволяють відчувати себе комфортно навіть при сильних морозах.
• Рельєф підошви. Різьблення на товстій підошві зробить будь-яку модель кросівок більш стійкою.
• Висота підйому. За цю функцію відповідає шнурівка або застібка у вигляді липучки. Використовуючи їх, можна підкоригувати посадку кросівок для широкої або вузької стопи.

Не менш важливим критерієм, який не можна обходити стороною на етапі вибору кросівок, є правильно підібраний розмір. Жіночі зимові кросівки повинні щільно сидіти на нозі, але не передавлювати її. В цьому випадку, не буде порушений кровообіг — іншими словами, під час ходьби не виникне жодного дискомфорту.

Замовити зимові кросівки від Athletics


Великий вибір зимових кросівок пропонує магазин Athletics. Він спеціалізується на спортивному одязі, взутті та аксесуарах. Крім солідного асортименту, магазин в пріоритет ставить якість товарів та легкість оформлення замовлення. Кросівки в магазині розподілені по категоріям, а детальний опис до кожного товару значно полегшує вибір.

Замовити зимові кросівки можна через особистий кабінет або зателефонувавши до менеджерів магазину. Статус замовлення відображається в особистому кабінеті. Через нього також можна перевірити нараховані бонуси та персональні знижки. Комплекс вказаних переваг робить магазин Athletics кращим з кращих.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *