Важко погоджуватися? – Час відпочивати!

Фінанси

Фінансовий стан більшості знаків буде стабільним, але передбачаються труднощі у поверненні боргів.  Усім знакам рекомендується зберігати конфіденційність у фінансових справах. Овнів і Стрільців застерігаємо від азартних ігор, краще витрачати гроші на подарунки дорогим людям. Левам та Скорпіонам варто бути обережними із капіталовкладеннями, особливо іноземними. Несподівані гроші Тельців надовго не затримаються. Близнюки матимуть напруження з виплатою кредиту. Дівам не радимо витрачати гроші на сторонні зв’язки. Ракам і Козерогам грошей може вистачити, якщо не втрутяться родичі. Терезам доведеться витрачатися на ремонт оселі. Скорпіон може багато втратити через сварки з начальством або владою. Водоліям час обміркувати фінансові плани на майбутнє. Рибам гроші з неба не падатимуть, доведеться заробляти.

Робота, кар’єра

Без особливих змін працюватимуть Овни, та Риби. Багато роботи звалиться на Тельців, Терезів і Козерогів. Можна порадити їм не братися за все самим. Близнюкам та Скорпіонам слід уникати інтриг, зайвої цікавості і конфліктів. Ракам краще не сперечатися з долею і не оформляти жодних документів. Левам будь-що треба уникати відряджень, а в Стрільців найкращі можливості відкриються саме в поїздках.  У Дів і Водоліїв найкраще виходитимуть суспільні проекти. Якщо почнуться неприємності, їм краще взяти відпустку.

Кохання, сім’я

Неодружені Овни, Риби та Леви  проявлять готовність до серйозних стосунків, сімейним радимо дати дітям більшої самостійності і більшої уваги.  Тельцям не радимо брати на себе серйозні зобов’язання і вступати в конфлікти з дітьми. Близнюки та Раки повинні не квапити час і дочекатися свого повороту долі.

Проблеми старших родичі вирішуватимуть Раки, Терези, Риби. Особисте життя для Терезів неактуальне. Дівам доведеться зробити вибір: сім’я чи задоволення. У сімейних Скорпіонів лад в усьому, неодруженим не вистачає романтики. Стрільці розчаруються в романі на стороні і повернуться в сім’ю. Козероги в нові стосунки потягнуть старі проблеми. З родичами їм краще не бачитися. Водолії можуть багато втратити через власну ексцентричність.

Оселя

Ремонтом оселі можуть зайнятися Овни, Тельці, Діви, Козероги. Для Близнюків та Терезів це буде неприємною несподіванкою. Раки дуже люблять своє житло, але не час для її вдосконалення. Левам варто утриматися від ремонтної активності, краще ремонтувати авто. А Скорпіонам можна зайнятися не квартирою, а дачею. Стрільці раптом відчують інтерес до домашнього господарства. Їм можна навіть купувати нерухомість. А Водоліям купувати житло невчасно, їм і Рибам доведеться наводити лад вдома.

Здоров’я

Усім знакам рекомендуються заняття спортом і водні процедури (окрім Близнюків).

Проблеми зі спиною та кінцівками відчують Овни та Леви. Нирки, травний тракт і підшлункова турбуватимуть Раків, Дів, Терезів, Скорпіонів, Стрільців, Водоліїв. Бронхи та легені, алергічні прояви заважатимуть Тельцям, Близнюкам і Рибам. У Козерогів велика ймовірність харчового отруєння в дорозі. Їм не варто також займатися екстремальними видами спорту.

Овнам  та Левам можна лікувати й протезувати зуби, виводити шлаки та лікуватися травами. Стрільцям цього липня до зубів – зась. Тельцям, Ракам, Дівам час сісти на дієту. Левам та Стрільцям варто зменшити вживання алкоголю та кави, уважніше ставитися до ран і подряпин. Дівам, Терезам рекомендуємо багато гуляти, вживати свіжі фрукти й овочі, зняти жирне та смажене. Скорпіонам відмовитися від спиртного й солодкого. Водоліям та Рибам можна брати путівку до санаторію.

Алла ЧУЖИНСЬКА, астропсихолог, спеціально для «Версій»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *