Буковинці за ефективністю розкриття злочинів сьомі в Україні

Та ще протидія екологічним злочинам стає пріоритетом у роботі буковинських поліцейських. Про це вчора, 15 квітня, під час колегії сказав начальник обласного управління поліції Анатолій Дмитрієв.

Упродовж січня-березня цього року до ГУНП в Чернівецькій області надійшло майже 29 тисяч заяв і повідомлень про кримінальні та адміністративні правопорушення (на 12% більше, ніж за аналогічний період минулого року). З них по 10,2% – відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Відповідно до загального рейтингу за підсумками першого кварталу Чернівецька область посіла сьоме місце серед інших областей за ефективністю розкриття злочинів. Також відповідно до рейтингової оцінки роботи кримінального блоку, Буковина теж на сьомому місці. При цьому за розкриттям таких злочинів як вбивства, тяжкі тілесні ушкодження та розбої наша область займає перші місця в Україні.

Зокрема, впродовж трьох місяців поліцейські розкрили всі зареєстровані 6 вбивств, 3 факти нанесення тяжких тілесних ушкоджень і 2 розбійних нападів. Цей показник також є одним з найвищих в Україні. У цьому році зріс відсоток встановлених осіб і наразі він складає 51,4. Такий позитивний результат – це спільна та злагоджена робота усіх служб та підрозділів поліції.

«Зберігаючи позитивну динаміку та показники у розкритті злочинів, упродовж другого кварталу нам так само необхідно на належному рівні забезпечити виконання завдань, які поставлені Президентом України Володимиром Зеленським щодо додержання вимог законодавства, зокрема, у сфері охорони навколишнього природнього середовища, протидії кримінальним правопорушенням проти довкілля. Зважаючи на географічне розташування нашої області та наявність природніх ресурсів, протидія екологічним злочинам є пріоритетом у роботі буковинських поліцейських», –  наголосив під час зустрічі генерал третього рангу Анатолій Дмитрієв. Про це повідомила відомча пресслужба. 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *