Ексклюзивний гороскоп для буковинців від Алли Чужинської на 2-9 липня

ОВЕН

Дослухайтеся до внутрішнього відчуття 2-3-го, щоби 4-го не розчаруватися у зробленому. 5-7-го активно працюйте на розвиток справи.  8-9-го, навпаки, зменшіть активність у спілкуванні і не користуйтеся побутовою технікою. 

ТЕЛЕЦЬ

2-го завершуйте проекти, а 3-го не починайте важливих справ. 4-5-го зможете викрити у своєму оточенні недоброзичливця. 6-7-го можна непогано заробити або знайти додаткову роботу. Справи 8-9-го будуть вдалими.

БЛИЗНЮКИ

2-3-го можна залагоджувати родинні справи або особисті стосунки. 4-6-го будьте обережні в  рішеннях, бо можливі фінансові втрати. Навпаки 7-го матимете можливість для заробітку. 8-9-го будьте обережні в знайомствах.

РАК

Не влізайте в конфлікти через те, що не отримаєте бажаного, 2-3-го. Зустрічі 4-5-го корисні для ваших фінансів. У поїздках 6-7-го будьте уважні, бо є небезпека пограбування. 8-9-го можлива удача і у справах, і в особистому.

ЛЕВ

2-го притримайте власну агресивність. 3-4-го можна непогано заробити. 5-го ймовірні травми та отруєння. 6-7-го все виходитиме на роботі, а 8-го можна приймати важливі рішення в особистому. 9-го перевірте рахунки.

ДІВА

Скористайтеся вдалим періодом 2-3-го, але грошей не витрачайте, бо 4-5-го знадобляться кошти на сімейні потреби. 6-7-го не все виходитиме, як задумано, але не зменшуйте активності. Зате 8-9-го не починайте нових проектів.

ТЕРЕЗИ

Не розслабляйтеся, якщо 2-3-тє будуть вдалими. Ділові зустрічі 4-5-го будуть на користь вашим справам та фінансам. 6-го матимете можливість заробити. Поїздки 7-8-го будуть вдалими.  9-го не шукайте нічиєї допомоги.

СКОРПІОН 

Гроші з’являтимуться ніби нізвідки 2-3-го, але 4-5-го зникатимуть так само в нікуди. 6-7-го – сприятливі дні, щоби відвідати лікаря чи вирушати в санаторій. У поїздках 8-9-го заводьте корисні для справ знайомства.

СТРІЛЕЦЬ

Активно взявшись за справи, не забудьте про те, що 4-5-го гарний час зайнятися оздоровленням. 6-7-го не марнотратьте й стережіться нещасних випадків. 8-го можлива легка недуга, 9-го є можливість додаткового заробітку.

КОЗЕРІГ

2-4-го активно заводьте корисні для бізнесу знайомства. Несподіванки 5-6-го підштовхнуть вас до неординарних рішень, корисних для вашого бізнесу. 7-го матимете можливість заробити на місці, а 8-9-го – за межами міста.

ВОДОЛІЙ

Кроки на збереження здоров’я 2-3-го будуть вдалими. 4-5-го можна вирушати на відпочинок з найдорожчими. 6-7-го від вас залежатиме лад і спокій в родині. Знайомства і зустрічі 8-9-го сприятливі для ваших фінансових справ.

РИБИ

Недуга 2-го скороминуча. 3-го не пропустіть свого шансу, а 4-го тримайтеся подалі від начальства. 5-го вдалий день для заробляння грошей, а 6-го – для відвідин лікаря. 7-9-го скористайтеся вдалим часом для ділових поїздок.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *