Вам також може сподобатися
Міцні щелепи У Санкт-Петербурзі (штат Флорида, США) любителька поплавати у необлаштованих місцях одужує після зіткнення з … пеліканом. Птах пірнав за рибиною […]
Швидкісний двоповерховий поїзд складом Skoda Wagonka вперше вирушив за маршрутом Київ – Тернопіль. Про це повідомляє прес-служба “Укрзалізниці”. “4 листопада з Тернополя до Києва […]
Корзиночки зі шпинатом та козячим сиром, фарширована щука, телятина по-англійськи, а також тістечка тірамісу, панакота, шоколадний мус – перед різноманіттям страв, які готують студенти кафедри технології і організації ресторанного господарства Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ, жоден гурман не встоїть. Недарма кажуть: справжній кухар – це талант. А оформити цей талант у професію допомагають саме в ЧТЕІ КНТЕУ
Казкова історія з реальним підтекстом У казках зазвичай все просто: герої поділяються на «добрих» і «злих». І «добрі» завжди перемагають, попри всі […]