Обрали мера «Студентської республіки»

Упродовж трьох днів за перемогу в студреспубліці змагалися команди 7 вищих навчальних закладів області. Під час змагань студенти брали участь у численних субфестивалях і заробляли бали та студентську валюту.

За словами Віталія ТЕМЕРІВСЬКОГО, заступника голови облдержадміністрації, міжнародний проект «Студентська республіка» успішно змоделював реальну демократію у студентському середовищі.

–  Цьогорічна участь наших студентів у регіональному етапі стане хорошим тренінгом і міцною платформою для перемоги на всеукраїнському рівні, – зазначив п. Віталій.  

Перемогу здобула команда Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича на чолі зі студентським мером Буковини Михайлом Палагнюком.

Довідка

Студентська республіка – це країна зі своєю владою, міліцією, банком, грошима, бізнесом, спортом тощо. Головна мета команд – потрапити до влади, шлях до якої лежить через ведення виборчої кампанії та здобуття додаткових бонусів від різного роду      змагань – футболу, волейболу, квесту, мафії, дебаті тощо. У 2011 році об’єднана буковинська команда студреспубліканців здобула тріумфальну перемогу на Всеукраїнському етапі Міжнародної програми «Студентська республіка» в Криму.

Вл. інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *