Україна – жінка волелюбна

Долю нашої країни визначає дата проголошення незалежності. Нагадаємо, Україна проголошена незалежною державою у суботу, за повного Місяця (покровителя жіноцтва), на початку періоду Діви.

3

 

Це означає, що жіноче начало нашої країни не можна пригнічувати, вона повинна бути вільною, незалежною й має сама обирати партнерські стосунки, а не входити в них під тиском. Вплив Сатурна – покровителя суботи та 2014 року – проявлятиметься в тому, що шлях нашої держави не буде простим і безхмарним.

Два наступні роки будуть складними в цілому і вимагатимуть мобілізації найкращих сил держави.

Найбільшою загрозою для України є те, що високі ідеали спільноти дуже часто

закреслюються корисливими діями різних політичних сил.

Час від часу такі процеси зводитимуть нанівець позитивні в цілому прогнози на збільшення стабільності та єднання народу. Це відбиватиметься перш за все на економічному становищі країни.

Нумерологічні викладки попереджають, що 2015-го категорично не слід проводити вибори: кожний рік, що передує високосному, містить загрозу псевдорішень.

Отже, коли ми, українці, хочемо рухатися у стабільне, безконфліктне майбутнє, ми повинні багато чого зробити 2014 року – і перш за все в плані економіки, позбувшись егоїстичних кланових зазіхань. Астрологи вважають, що Україна ще має для цього достатні матеріальні та людські ресурси.

Прогнози за східним гороскопом більш прихильні до України. Рік Синього Дерев’яного Коня обіцяє багато труднощів, натомість більшу стійкість і стабільність. На це вказує і синій (за деякими тлумаченнями – зелений) колір 2014 року. Дерево означає ранок життя, весну, творчість і зростання. Дерев’яний Кінь допомагатиме працелюбним і чесним – і саме цього року слід висувати нових лідерів.

Новий рік за Східним гороскопом настане 31 січня 2014 року. Тож для успіху нинішніх змагань українців дуже важливо, щоби рух Євромайдану перейшов через цю дату.

 

Алла ЧУЖИНСЬКА, астропсихолог, спеціально для «Версій»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *