Тривають аварійні роботи в Чернівецькій обласній лікарні

ЧЕРНІВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
24 лютого 2009 року
Прес-центр інформує:

Оперативна інформація про стан систем життєзабезпечення Чернівців 24 лютого

На 08.00 частота струму в електромережах – 50Гц. Запас води в резервуарах ДКП «Чернівціводоканал» – 37187 м3.

Станом на 08.00 на контролі перебуває виконання 11 одиночних заяв мешканців щодо усунення пошкоджень у мережах 0,4 кВ.

Всі водозабори працюють у нормальному режимі.

Призупинено водопостачання будинку на вул.Барбюса,15, де тривають роботи із ліквідації витоку та заміни вводу. Підвіз води мешканцям будинку забезпечує автоцистерна водоканалу.

Тривають робот из ліквідації скритого витоку на вул. Буковинській, 11-13, який призвів до підтоплення підвальних приміщень обласної лікарні. Для відкачки води було задіяно усі спецзасоби водоканалу та залучено спецтехніку і працівників ГУ МНС.

Як повідомив головний інженер ДКП «Чернівціводоканал» Володимир Ботнарь, роботи з виявлення та ліквідації витоку ускладнені тим, що ушкодження мережі сталося у місці проходження трьох високовольтних кабелів, що створювало небезпеку їх пошкодження. У зв’язку з цим ремонтні роботи у нічний час довелося призупинити. 24 лютого зранку було сформовано спільні ремонтні бригади працівників водоканалу і енергетиків, отримано схеми кабельних ліній, розпочато усунення витоку в мережі та його наслідків. Одночасно впродовж доби тривали роботи з відкачки води та недопущення подальшого підтопалення підвальних приміщень обласної лівкарні.

Водопостачання прилеглих до місця аварії будинків здійснюється з пониженим тиском. Підвіз води мешканцям забезпечує автоцистерна водоканалу.

Середній тиск газу на ГРП міста станом на 07.30 – 0,9 кг/см2 . Усі котельні міста працюватимуть в нормальному режимі.

У зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт сьогодні з 09.00 буде частково припинено газопостачання мікрорайонів Гарячий Уран, Стара Жучка та прилеглих до них вулиць. Відновлення газопостачання відбудеться без додаткового попередження. Чернівецька філія «Укргазмережі» просить мешканців зазначених мікрорайонів перекрити крани на газових приладах та газопроводах, бути обережними під час пуску газу.

Проїзд дорогами міста забезпечено. На чергуванні перебувають 16 працівників та 14 одиниць спецтехніки. За минулу добу виконано 3 рейси, використано 9 кубометрів піщано-сольової суміші.

На маршрутах працює 76 тролейбусів.

За даними обласного центру гідрометеорології, станом на 07.30 у Чернівцях вітер південно-східний 2 м/с, температура повітря -7ºС, відносна вологість 97%, атмосферний тиск 731 мм. рт. ст., рівень радіації 12 мкР/год, рівень води у р. Прут – 65 (-3) см, туман , видимість 200-500 м, на дорогах ожеледиця. Удень мінлива хмарність, без істотних опадів, вітер південно-східний 5-10 м/с, вночі – 6 -11ºС морозу.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *