ТОП-5 найкращих служб доставки cуші в Києві

Якщо ви є шанувальником японської кухні і шукаєте найкращі суші-ресторани в столиці, то ви потрапили за адресою! Ми склали для вас ТОП-5 найкращих закладів, де ви зможете замовити смачні суші в Києві.

1. Суші Майстер


Цей ресторан вже давно завоював серця гурманів своїми кулінарними шедеврами, які приготовані зі свіжих та якісних інгредієнтів. А ще тут в меню багато оригінальних авторських ролів, які вам варто спробувати. Крім того, тут ви зможете насолодитись затишною атмосферою та чудовим обслуговуванням.
До прекрасної атмосфери та широкого розмаїття страв в меню, варто додати ще кілька важливих переваг ресторану Суші Майстер:
• Демократичні ціни на все. Це дуже вигідно відрізняє цей ресторан від інших подібних закладів столиці, тому у нього так багато шанувальників.
• Безліч додаткових можливостей гарно заощадити за рахунок щедрих знижок та регулярних акцій. А ще для постійних клієнтів діє бонусна програма – це варто мати на ува
• зі.
• Зручність сервісу та орієнтованість на клієнтів. Дізнатись про асортимент страв, ціни та інші важливі моменти можна на сайті або в зручному мобільному додатку. У цьому ресторані піклуються, щоб кожному гостю було комфортно.
Ще варто відзначити, що в цьому ресторані надають послуги адресної доставки. У ресторані Суші Майстер є власна кур’єрська служба, співробітники котрої попіклуються, щоб ви отримали своє замовлення вчасно. Доставляються замовлення швидко, а якщо ваш чек буде дорожче 400 гривень, то ще й безкоштовно.

2. Євразія


У цьому ресторані пропонується дуже широкий вибір суші та ролів, а також страв у європейському стилі – вам буде з чого обирати. Тут знайдуть для себе ідеальні варіанти гурмани, які полюбляють класичні суші, а також ті, хто не проти поекспериментувати зі смаками. Ви можете прийти до ресторану та приємно посидіти в невимушеній атмосфері, але тут можна також замовити адресну доставку або забрати замовлення самостійно.

3. RollHouse


Цей заклад може запропонувати вам не тільки традиційні сорти суші та ролів, але й масу інших страв, такі як італійська піца або салати, звичні для європейців. Крім того, тут доволі затишно, що підійде для людей, які полюбляють тихі та малолюдні місця. А коли ви не хочете кудись йти, то ви можете замовити доставку додому чи в офіс.

4. Сушія


В цьому закладі прекрасна кухня, а в меню ви зможете знайти найсмачніші суші в столиці. В ресторані приємна атмосфера. Тут ви зможете не тільки гарно провести час, але й замовити страви японської кухні з доставкою до вас додому чи на роботу.

5. Sushi Icons


Цей заклад є службою доставки, а ще тут можна замовити суші, не виходячи з автомобіля. Готують тут дуже смачно, тому ви точно зможете насолодитися смачними суші та ролами, а також доволі прийнятними цінами. Замовити доставку додому чи на роботу можна на сайті прямо зараз.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *