Покривання Татарова Президентом підриває обороноздатність України – Шабунін

…Татаров «контролює великі процеси» на митниці та в податковій. Так-от: корупція в цих інституціях обходиться (https://bit.ly/474h0fE) Україні в 100 млрд грн щороку.
100 млрд це – ВІСІМДЕСЯТ масованих атак території ворога дальнобійними дронами. ВІСІМДЕСЯТ (підрахунок Юрія Ніколова).
Це по ДВІ масовані атаки ЩОТИЖНЯ протягом девʼяти місяців.
Наприклад, одна з останніх таких атак уразила (https://bit.ly/3T91CJd) дві ворожі нафтобази і артилерійський склад цілого угруповання військ.
Сподіваюся, ці цифри чітко демонструють, як покривання президентом Татарова підриває обороноздатність України.

А те, що Президент покриває Татарова, яскраво продемонструвала його остання пресконференція. Фраза Зеленського: «Це знають і Сполучені Штати, і всі. Олег Татаров разом з Василем Малюком вбивали чеченців в Україні, в Києві, поки ви тут не були. Замало? Вигнати його, щоб його вбили рускі?»
Від цієї фрази Зеленського у відповідь журналіста УП Роману Кравцю, як відомо, вибухнув Інтернет.
Як на мене, ця пресконференція – провал комунікаційної команди президента. Президент дозволяє собі відверто ХАМИТИ у відповідь журналісту та всій редакції УП.
Особливо дивно від президента звучить це звинувачення на адресу УП про те, що вони не бачать «позитиву» його команди «в напрямку Європейського Союзу».
І це до єдиної редакції в Україні, яка має ОКРЕМЕ видання про європейську інтеграцію!
Шановний пане президенте, побачити стрімку євроінтеграцію суспільству сьогодні заважають якраз Татаров і ко, яких ви так щиро захищаєте.
Ось лише кілька випадків, коли Татаров і Ко відверто ганьбила вас і Україну перед ЄС та усім світом:
1) Коли Татаров і Ко випускали (https://bit.ly/3YVK8nn) ДЕСЯТКИ обвинувачених у корупції та держзраді за кордон. Остннього – нардепа Дмитрука – буквально на днях.
2) Коли Татаров і Ко не дали повністю скасувати (https://bit.ly/3Xm18BO) “правки Лозового”, які покривають корупціонерів. До речі, що там із відповіддю на петицію?
3) Коли Татаров і Ко протягували (https://bit.ly/3T6cJ5s) (і продовжують протягували) законопроєкт, який дозволяє корупціонерам відкуповуватися від вʼязниці.
4) Коли Татаров і Ко гальмували (https://bit.ly/3MkuM4r) реформу БЕБ, бажачи зберегти свою кормушку. І досі намагаються це зробити через ручних людей у комісії.
5) Коли Татаров і Ко намагалися (https://bit.ly/4g2xZTF) передати ТОП корупційні справи СБУ під виглядом “прирівняння корупції до держзради”, аби дуже просто рятувати “своїх”.
І все це – лише за останній рік.
Але ви, пане президенте, вашими ж словами, цього “не помічаєте”. Як і не помічали підозру Татарову в корупції.
Натомість – обвинувачуєте ЖУРНАЛІСТІВ у наявності “темників”. На голову не налазить…

Джерело: FB Віталія Шабуніна

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *