Реформується система місцевого самоврядування

Голова Чернівецької обласної ради Іван ШИЛЕПНИЦЬКИЙ взяв участь у роботі з’їзду Української асоціації місцевих і регіональних влад, який відбувся у Харкові. Керівник обласної представницької влади брав участь у роботі цього форуму в якості члена Правління асоціації. Делегатами з’їзду від представницьких органів влади Буковини загальними зборами повноважних представників УАМРВ були обрані керуючий справами обласної ради, депутат крайового парламенту Аркадій МОІСЕЙ та голова Герцаївської районної ради Дмитро ГОДОРОГ.

На з’їзді було прийнято рішення про перейменування цієї організації на Всеукраїнську асоціацію районних та обласних рад «Українська асоціація місцевих та регіональних влад». Її Президентом обрано голову Харківської обласної ради Сергія ЧЕРНОВА. До складу Правління Асоціації, окрім голови Чернівецької обласної ради, від Буковини був обраний також Дмитро ГОДОРОГ. Голову постійної комісії обласної ради Тамару СЕМЕНОВИЧ обрано головою ревізійної комісії Всеукраїнської асоціації.

Делегати з’їзду затвердили нову редакцію Статуту Асоціації, обговорили основні напрямки її діяльності, ознайомилися з роботою низки державних та комунальних підприємств Харкова, оглянули об’єкти, що споруджуються в рамках підготовки першої столиці України до ЄВРО-2012.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *