Світ

Демократія по-італійськи
Італієць із Сорренто під час виборів до парламенту на дільниці …з’їв свій бюлетень, протестуючи проти політичної системи країни. Щоправда, перед тим він добряче «підігрівся» лікером «лімончелло», на заводі з виробництва якого він працює.
Гадюка для мера
Житель Вільнюса навідав мерію з відром, повним … гадюк. Чоловік хотів спитати, куди подіти тварин, яких йому заборонили тримати вдома з міркувань безпеки сусідів. «Факір» каже, що змії були потрібні для отримання ліків. За прогулянку з гадюками він заплатив $45 штрафу.
Скільки коштує вухо?
Влада Чилі оштрафувала на $17 тис. фінського туриста, який відламав вухо одному з кам’яних істуканів на острові Пасхи. Його змусили публічно письмово вибачитися і заборонили приїздити до Чилі протягом трьох років. Місцевим жителям за подібне дають 5 років тюрми.
Усе через жінок!
На Алтаї місцевого жителя засудили до двох  років тюрми за 20 троянд та 15 лілій, украдених з городу сусіда. Невдаха зірвав квіти, щоб помиритися з дружиною, яка вигнала його з дому. Іншого 18-річного росіянина чекає 3 роки ув’язнення за викрадення посуду сусіда.
Найдорожча кава…з лайна

Лондонський магазин «Peter Jones», відомий елітними продуктами, починає продаж кави з екскрементів. Caffе Raro, яке виготовляє італійська компанія De Longhi, – це суміш двох найрідкісніших в світі сортів кави: «Jamaican Blue Mountain» і «Kupi Luwak», одержує унікальний аромат завдяки тому, що його згодовують індонезійським ціветтам (азіатським деревним кішкам), а потім витягують з їхнього посліду. Цей процес відбувається на островах Суматра, Ява і Сулавесі індонезійського архіпелагу, на Філіппінах, у В’єтнамі та в кавових провінціях Південної Індії
Каву можна спробувати в барі магазину за $100 за чашку або за ті ж гроші купити 100 г зернят і заварити вдома.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *