Україна

Мінздоров’я без сил
Ситуація щодо тютюнопаління в Україні є вкрай загрозливою: поширеність паління серед чоловіків (67%) є найвищою в Європейському регіоні, а паління серед жінок останніми роками досягло рівня 20%, що є найвищим показником серед країн СНД.
Пам’ятник Іа
У бахчисарайському селі Залісному встановили пам’ятник ослу. Ідея належить власнику єдиної в Україні віслюкової ферми Миколі Помогалову. Ослик, зроблений з полімерних металів, посміхається, він одягнений у футболку та бейсболку, а в лапах тримає збанок.
Луценко не математик
В Україні налічується понад 500 скінхедів у 6 містах і в Криму, повідомив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко. Кожна група складається з 20-50 людей віком 14-27 років. Вочевидь, з підрахунками у головного міліціонера погано, бо скінів повно – куди не кинь оком.
Справи трубні
Транзит природного газу територією України у січні-березні 2008 року збільшився на 28% порівняно з відповідним періодом минулого року. Натомість транзит нафти зменшився на 16,7%. Скільки тонн та кубів перекачали українськими трубами, тримають у секреті.
Гроші вже закінчуються!
За даними Ощадбанку, на рахунки  4675342 осіб перераховано 4 млрд. 259 млн. 840 тис. грн. Отже, за три місяці від початку виплат використано майже 75% з визначених для компенсації 6 млрд. грн. Коли темпи видавання «Юльчиної тисячі» не спадуть, то приблизно за місяць гроші у держави закінчаться.
Тим, кому готівки не вистачить, банкіри радять вчасно згадати про поточні (а не за минулі роки) борги за житлово-комунальні послуги. У бюджеті передбачено 2 млрд., які витратять на покриття боргів власників ощадних книжок, щоправда механізму взаємозаліку поки немає. Ще 12 млрд. грн обіцяють компенсувати талонами на побутову техніку.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *