Буковина

Гандболістки-фіналістки
Трьох м’ячів, двох хвилин і одного неупередженого арбітра не вистачило представницям Заставнівської ДЮСШ, аби тріумфувати у фіналі першості України серед освітянських спортивних шкіл ДЮСШ у Луганську. Наші дівчата – другі в Україні.Маленькі великі доходи
У Чернівцях доходи задекларували 2072 громадянина. З них 1050 подали декларації про доходи, а решта задекларували їх для отримання податкового кредиту. Дохід понад 1 млн. грн задекларували 36 громадян, але тільки троє з них отримали понад мільйон чистого прибутку.
Нове від міськради
Два регуляторних акти планують ухвалити в Чернівцях. Розробляється Положення про порядок проведення аукціонів з продажу земельних ділянок або права їх оренди у Чернівцях та зміни до рішення сесії міськради «Про місцеві податки і збори у Чернівцях та відміну раніше прийнятих рішень».
Недогрілися
МКП «Чернівцітеплокомуненерго» завершило перерахунки за ненадані і надані не в повному обсязі послуги у І кварталі. За результатами перерахунків, нарахування споживачам зменшено на 4 млн 135 тис. грн, у тому числі через погоду – на 4 млн. 58 тис. грн.
Новий район
Містобудівне обґрунтування на розміщення житлового кварталу на території колишнього цукрозаводу на вул.Хотинській,4 погодила містобудівна рада. Згідно обґрунтування пропонується перевести із зони промислової в зону житлової забудови 41,2 га, як це і передбачено генпланом розвитку міста. Безпосередньо житловою забудовою буде зайнято 28 га, щільність заселення становитиме 200-300 людей на 1 га.
За розрахунками, у мікрорайоні проживатимуть 3,5 тис. мешканців. Поверховість забудови коливатиметься від 2-3-х до 6-9-поверхових будинків. У мікрорайоні передбачено створити необхідну соціальну інфраструктуру, зону паркінгів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *