Світ

Бізони-втікачі
У російській глибинці шукають 10 бізонів, що пропали з єдиної такого роду ферми під Малою Вішерою в РФ. Власник ферми – швед, який давно живе в Росії. Востаннє бізони жили на цих територіях у льодовиковий період..Українець?
Сиди вдома
10-х наших заробітчан, що поверталися з Іспанії, фактично обібрала німецька поліція. Затриманим пояснили, що на території Німеччини вони перебувають незаконно, а гроші вилучили за… депортацію. Що саме не так було в їхніх документах, депортовані не второпали.
Ураган клоновано?
Тропічний шторм «Доллі», сформований у Мексиканській затоці, став цьогоріч другим в Атлантиці. Національний центр ураганів США повідомив, що «Доллі» виник у 265 км від Браунсвілля (Техас) і пересувається на північний захід, у напрямку до Мексики, із швидкістю 120 км/год.
З диктаторами по дорозі?
Президент Венесуели Уго Чавес прибув до Москви на запрошення Дмитра Медведєва. Будуть обговорені питання політичного співробітництва і укладені контракти на поставки до Венесуели російського озброєння та спецобладнання.
Фінансистам
не наливати!

У приватній зустрічі з однопартійцями-республіканцями на власному ранчо в Техасі Джордж Буш розкритикував американських фінансистів за ситуацію в США. Прикметно, що на зустрічі не було журналістів і президент попросив усіх вимкнути прилади звукозапису, перш ніж зробити цю заяву.
– Безумовно, Волл-стріт упилася спиртним і наразі в неї настало похмілля. Проблема в тому, скільки часу вона буде тверезіти, щоби протягом цього часу не використовувала свої примарні фінансові інструменти, – підсумував президент США.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *