Вам також може сподобатися
Корзиночки зі шпинатом та козячим сиром, фарширована щука, телятина по-англійськи, а також тістечка тірамісу, панакота, шоколадний мус – перед різноманіттям страв, які готують студенти кафедри технології і організації ресторанного господарства Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ, жоден гурман не встоїть. Недарма кажуть: справжній кухар – це талант. А оформити цей талант у професію допомагають саме в ЧТЕІ КНТЕУ
«Осінній салон» відкрили учні «Арт-студії» в Буковинській державній фінансовій академії. Виставку під назвою «Подив» представили артстудійці, учасники проекту з нагоди святкування 20-ї річниці конвенції ООН про права дитини.
Білоруський завод з виготовлення оздоблювальних матеріалів ВАТ «Березабудматеріали», до асортименту яких належить і керамічна настінна плитка, випускає продукцію для ринку будматеріалів з […]
У приватному будинку в Дністровському районі Чернівецької області двоє чоловіків виготовляли амфетамін для продажу по всій території України. Використовували для цього як […]