Буковина: мозаїка новин

У ДАІшників буде гідність?

Для профілактики хабарництва серед ДАІшників міський Центр захисту приватних підприємців запропонував головному міліціянту області розмістити на автах ДАІ 100 наліпок з написом «Отримання хабара принижує гідність працівника ДАІ».

До 600-ліття Чернівці отримають власне вино

До 600-ліття Чернівці отримають власне вино. Виготовлятиме його Старокозацький винзавод на Одещині. Вино буде марочним, а на етикетках розташується символіка Чернівців. Винзавод вступить до Фонду «Чернівці-600», куди робитиме відрахування від реалізації вина. Вартість вина стане відомою до кінця місяця.

Відновили меморіальну дош­ку Ольжича

Бронзову меморіальну дош­ку із силуетом Олега Ольжича до 600-річчя Чернівців відновив власним коштом чернівецький скульптор Артем Присяжнюк. Вона розташована в Чернівцях на розі вулиці імені поета. В середині 90-х її понівечили невідомі вандали.

Зупинку перенесуть

Для покращення транспортного забезпечення мешканців  Гарячого Урбану мер віддав розпорядження комунальному автобусно-тролейбусному підприємству  до 20 березня цього року перенести тролейбусну зупинку «О.Пчілки»  з вул. Руської, 244 до району перехрестя вулиць Руської – О.Пчілки – Немирівської.

Містер Хотин – 2008

У Хотині відбулося свято «Містер Хотин – 2008». Організаторами заходу виступили нашоукраїнці та ГО «Майбутнє Хотинщини» за підтримки відділу в справах сім’ї та молоді ОДА. 8 учасників змагалися у п’яти конкурсах.

В конкурсі «Мої таланти» хлопці співали пісні, читали реп, танцювали брейкданс та робили діджейські мікси. Найбільше задоволення глядачі отримали від конкурсу «Спортивні змагання», де конкурсанти перед дистанцією з перешкодами одягались у спецодяг різних професій. Найромантичнішим конкурсом стало «Освідчення у коханні», де хлопці зверталися до коханих у віршах і танцях. Переможцем конкурсу став Олександр Склярук.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *