Україна, новини

Весна! Дорожчає бензин…

Ціни на бензин і дизпаливо зростуть на 15% вже на початку весни, прогнозують експерти. Головні причини – сезонний попит на пальне і зростання вартості нафти у світі. Сьогодні наша залежність від імпорту енергоресурсів – 85%.

Лауреати премії ім. Т. Шевченка

Стали відомими прізвища цьогорічних лауреатів премії ім. Т. Шевченка. В їх числі – славнозвісна «Пікардійська терція», письменники Петро Перебийніс та Любов Голота, українська письменниця і перекладачка з Бразилії Віра Вовк, київський художник Валерій Франчук, скульптор із Закарпаття Василь Сідак.

Лотерея «нардеп»

У кінці березня 140 іногородніх нардепів поділять між собою 16 казенних квартир у своєрідній лотереї. «Виграшні білети» запакують у конверти, перемішають з порожніми і в алфавітному порядку витягатимуть з лототрона. Тим, кому «не пощастить», доведеться й далі «бідувати» в готелі «Київ».

Задоволення з музикою

Запорожець Григорій Чаусовський винайшов презерватив, який… співає. Гучність і якість мелодій під час статевого акту залежить від накалу пристрасті та пози партнерів. Мелодії змінюються водночас зі зміною пози і стають гучнішими за більш інтенсивних рухів.

Трупозвалище

Серед білого дня поблизу Одеси зупинилася вантажівка. Два чоловіки викинули неподалік сміттєзвалища 2 ящики. Місцеві діти знайшли у ящиках… трупи. Міліція знахідкою перейматися не стала, пояснивши, що це клопіт сільради, яка не хоче платити за поховання бомжів.

З’ясувалося, що це вже не перший випадок, коли трупи, які не забирають з моргу протягом визначеного терміну, вивозять на сміттєзвалище. Торік останки бодай засипали землею. А цього року трактор зламався. Тож селами бігають собаки з людськими рештками в зубах. А труни та хрести з номерами замість імен скидають на околиці цвинтаря.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *