Шустер не просто Live, а ще й усюди…

«Національний» телеканал УТ-1 продовжує поповнюватися щирими українцями.

Не минуло й півроку, як заступником Бенкендорфа став Валід Арфуш, а на екранах з’явилися обличчя кваліфікованих футбольних коментаторів Савіка Шустера, який досі не годен вивчити прізвище іспанського гравця Вільї, та Васіліси Фролової, яка взагалі не здатна нічого вивчити.

Хотіла назвати дівчину Василиною, але колеги сказали: «Не тягне», бо Васіліса – вона і в Африці Васіліса, недарма ж цей телевитвір називається «Африканські пристрасті».

Дивитися у шоу нічого, замість матчів показують коментаторів, які, за форматом «Свободи», жують жуйку про все і ні про що.

Коли на передачу приходять екс-футболісти, це хоч якось рятує ситуацію. Але коли поруч із Шустером сидить політолог Вадим Карасьов, розмірковучи, як матч «Гана – Уругвай» вплине на результат виборів у Польщі, або коли актор Давид Бабаєв оцінює артистичність, з якою форварди забивають гол, а потім неартистично повертається до глядачів дупою просто у прямому ефірі, незважаючи на волання Петра Маги про естетичність «картинки», хочеться відверто лаятися весь ефірний час.

Але весь цей жах «тьмяніє», коли починає відкривати рот дівчинка з кісками (хвостиками, дульками) Васіліса. Глибина й ширина її думок просто вражає, особливо, коли порівняти їх із розмірами гонорарів, які отримує вона разом з колегами по цеху.

Смію нагадати, що державний телеканал фінансується за державні, тобто наші з вами, гроші. Проблема в тому, що цю тупу «говорильню» фанати футболу не замовляли.

Але хто ж їх запитуватиме, коли Шустер повинен Live, причому добре й на всіх телеканалах.

Натомість на комерційному ICTV сидять нормальні молоді хлопці, які зацікавлені в тому, аби люди могли подивитися на матч, а не на них. Хоча, мабуть, їм теж треба Live…

Лєра ЯСНИЦЬКА

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Думок на тему “Шустер не просто Live, а ще й усюди…”