СЕМЕН СЕМЕНЧЕНКО: ЛЖЕПРОРОК І МАНІПУЛЯТОР?

Прочитав у чернівецькій пресі разом з постами ватників про акцію, організовану Ігорем Жижияном з нардепом Семеном Семенченком. І замислився над тим, що, мабуть, не простим її спостерігачем був буковинський нардеп Іван Рибак (вважаю, що у цей час він мав бути на прес-конференції Голови ОДА Фищука). Спало на думку, а чи не “сірий кардинал” він бува?

Напередодні Семенченко, як відомо, пророчив появу тітушок у Чернівцях, які чомусь мали би нападати на громадських активістів. Оскільки це прозвучало на 24 каналі, то його пророцтво витало чорною хмарою над Буковиною у святково-вихідні дні.

Чи мав би депутат ВР відповідати за слова, що Чернівці – це Мукачеве-2? Чому він не проконсультувався хоча б із шістьма депутатами ВР від Буковини, які постійно бувають в Чернівцях і знають, що тут відбувається?

…Сьогоднішні події біля Будинку з левами вразили ще більше. Молодь, вигляд якої засвідчує, що вона не є членом “Патріотичної громади Буковини”, та й на попередніх рейдах з п. Жижияном та Семенченком не світилися, у розмові з кореспондентами не змогла конкретно пояснити, кого вона хоче люструвати і чому прийшли саме під стіни обласної державної адміністрації.

Суть навіть не в цьому. Погляньте на гасла, які їм вручили організатори заходу. “Фіщуку – кастрацію”! У прізвищі, замість букви “И” надрукували “І”. Бог з ним. А до чого схиляють молодь? До кастрації?

Наскільки це аморально і про яку демократію тут йдеться? Адже кастрація відома в суспільстві здавна, здебільшого, як засіб покарання. Ще за часів Римської імперії кастрування передбачалося як покарання за злочини проти царя. В країнах мусульманського Сходу (наприклад, у Османській імперії) кастрація була засобом виховання безпечних і слухняних служників — євнухів у гаремах.

Найвідомішою програмою стерилізації XX століття була програма Третього рейху. Одним з перших законодавчих актів Адольфа Гітлера після приходу до влади став «Закон про запобігання народження потомства зі спадковими захворюваннями» За німецькими законами всі лікарі в рейху були зобов’язані повідомляти про тих пацієнтів, які були визнані розумово відсталими, психічно хворими (у тому числі шизофренією і маніакальною депресією), епілептиками, сліпими, глухими чи фізично знівеченими. І грошові штрафи загрожували тим, хто не повідомляв про них. До слова, особи, які страждають алкоголізмом або хворобою Хантінгтона, також могли бути стерилізовані.

15 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 12 13

У “Самопомочі”, до якої належить п. Жижиян, напевно з’явилося радикальне крило? Цікаво було б почути з цього приводу думку керівництва міської осередку “Самопоміч”.

Насамкінець пікетувальники дали голові ОДА тижневий термін на проведення люстраційних заходів серед своїх підлеглих.
Гадаю, що за цей час буковинці повинні також дати оцінку “Самопомочі” та депутату ВР С. Семенченку, які використали молодь для передвиборчого піару з гаслами, які визнані злочином проти людства…

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *