Прокат самокатів у Чернівцях від Bolt

   Прокат електросамокатів через додаток Bolt приємно здивував чернівчан . Працює нова послуга від 27 травня.

Компанія Bolt відгукнулася на заклик Чернівецької міської ради забезпечити містян прокатом альтернативних транспортних засобів. Як відомо, це зручний і простий у керуванні транспорт, яким пересуватися містом стає простіше і швидше.

– Електросамокати – це один із найпопулярніших засобів пересування. По-перше, людина не витрачає час у заторах, а по-друге, менше шкоди для довкілля. Водночас це сприятиме виваженому смарт-плануванню інфраструктурного розвитку міста. Таким чином новий тренд може змінити як саме місто на краще, так і повсякдення та дозвілля його жителів, – каже  заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ігор Крохмаль.

Щоби скористатися послугою, жителям Чернівців потрібно завантажити додаток Bolt в App Store або Google Play, а далі зробити кілька простих наступних кроків:

  1. знайти найближчий вільний самокат через додаток;
  2. розблокувати самокат за допомогою додатка;
  3. здійснити поїздку, дотримуючись правил безпеки і дорожнього руху;
  4. після завершення поїздки припаркувати самокат так, щоби він не заважав пішоходам.

– Ми запускаємо прокат електросамокатів у Чернівцях, щоби підтримати жителів і гостей міста зручним екологічним транспортом, доступним для всіх охочих. Послуга прокату електросамокатів допомагає містянам бути мобільними. Ми співпрацюємо із містами, щоби розвантажувати вулиці та зменшувати кількість шкідливих викидів у повітря, – розповідає керівник напряму з розвитку шерінґових сервісів компанії Bolt в Україні Антон Мілка.

Електросамокат — екологічний і ощадливий транспортний засіб, що не потребує значних фізичних зусиль. Він годиться і для прогулянок, і для поїздок у справах чи на роботу. Якщо дотримуватися правил користування, електросамокат  є максимально безпечним  і надійним транспортом  для якнайширшого кола користувачів.

На пересування електросамокатом діє обмеження швидкості до 20 км / год. Перед першою поїздкою користувач має обов’язково пройти інструктаж із безпечної експлуатації самоката. Встановивши режим новачка, можна самостійно обмежити швидкість пересування до 15 км / год. У додатку Bolt також позначено міські зони, де заборонено їздити електросамокатом.

Прокат електросамокатів Bolt доступний за зниженими тарифами: від 5 грн за розблокування та 1,5 грн за кожну хвилину користування транспортним засобом.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *