Україна

НАТО навчить про НАТО
Незабаром у школах та ВНЗ відкриють спеціальні кабінети, де учні зможуть отримувати інформацію про переваги вступу України до НАТО. Пілотний кабінет уже працює в Донецьку. До роботи кабінетів залучатимуться спеціалісти з країн альянсу, повідомили у МЗС України.
«Камасутра» для сліпих
У Харкові на CD видали звукову книгу для сліпих «Тобі вирішувати!», в якій йдеться  про безпечний секс. Автор – незрячий журналіст Володимир Носков. Батьки і вчителі сліпих дітей схвально сприйняли диск. Планується ще один проект – озвучена «Камасутра».
Можна жити… в аеропорту
В аеропорту «Бориспіль» 2 тижні жила темношкіра американка, яка летіла з Нью-Йорка в Ізраїль. Ізраїльські служби не дозволили їй пройти прикордонний огляд і підозрювали у тероризмі. Тому їй довелося повернутися до Києва. Чому вона вилетіла до Нью-Йорка аж через 2 тижні – загадка.
Ще не продали
Фонд держмайна України визначив 9 найпривабливіших для інвесторів українських підприємств. До переліку потрапили Костянтинівський хімзавод, Черкаський завод хімреактивів, запорізький «Кремнійполімер», харківське ВАТ «Система» і 5 агроформувань.
Де не треба вчитися
У ВНЗ України закрито низку спеціальностей. У сумному переліку – Івано-Франківський коледж фізвиховання; приватний ВНЗ «Нікопольський економічний університет», Дніпропетровський та Чернівецький філіали Державної академії статистики, обліку і аудиту Держкомстату України – підготовка бакалаврів за напрямком «Економіка і підприємництво», молодших спеціалістів за напрямком «Бухгалтерський облік» та ін.
Повністю закрили Донецький учбово-науково-виробничий центр Одеської національної академії зв’язку ім. О.Попова та приватний Кременчуцький університет економіки, інформаційних технологій та управління.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *