Буковина

Автобус за 10 грн
Мешканці Садгори нарешті допросилися у влади, аби дітей возили шкільним автобусом від вул. Кузнєцова до шкіл району.  На автобусних маршрутах, які обслуговує ВАТ «Денисівка», запроваджено пільгові місячні проїзні квитки для школярів вартістю 10 грн.

Пільги і борги
За даними КРУ, на 01.02.2008 року чернівецькі тролейбусники мали майже 400 тис. грн простроченої заборгованості з виплати зарплати. Причина – недоотримання понад 900 тис. грн субвенції за перевезення пільговиків. Нині заборгованість по зарплаті складає 138,5 тис. грн.
 Усі зірки до нас
У ювілейному концерті до 600-річчя Чернівців, який відбудеться 5 жовтня, зголосилися взяти участь Софія та Ауріка Ротару, Іво Бобул, Дмитро Гнатюк, Лілія Сандулеса, Микола Мозговий, Василь Зінкевич, Ані Лорак, Катя Бужинська, сини Назарія Яремчука, Аліна Гросу.
Риба «відпочиває»
Промислового вилову риби у Дністровському водосховищі нинішнього 2008-го року не буде. Так вирішила Комісія з розподілу лімітів використання водних живих ресурсів у рибогосподарських водних об’єктах України, яка взяла до уваги рішення сесії Чернівецької обласної ради.
Знову реконструкція!

Алея Зірок на Театральній площі до святкування 600-річчя Чернівців зазнає змін. У центрі площі на клумбах висадять різносезонні квіти. Заплановано змінити й самі «зірки». Як саме – поки що не відомо. Найкращий варіант визначатимуть безпосередньо на місці: встановлять кілька зірок на заміну наявним і оберуть з усіх видів найкращий, який оптимально «впишеться» в загальний ансамбль Театральної площі. Окрім того, планується до 600-річчя відреставрувати і облаштувати в’їзди на Театральну площу з усіх боків: і з вул.Ватутіна та вул. Котляревського, і з боку драмтеатру.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *