Залиште в житті місце для щасливого випадку

Фінанси
Овнам не рекомендуємо багато позичати, а в Тельців через неприємності з кредиторами може виникнути необхідність довчасного погашення кредиту. Екстремальні справи у тих Дів, Терезів, Стрільців, які мають справи з капіталовкладеннями і акціями. Близнюкам і Козерогам не варто втаємничувати когось у свої фінансові проекти. Загальний спад не торкнеться Левів і Риб, але марнотратити не радимо, бо великих надходжень не передбачається. У Раків фінанси, як завжди, не встигають за амбіціями. А Скорпіонам слід зважитися на аудиторську перевірку своєї фірми: можете дізнатися багато несподіваного. Водоліям не грати в азартні ігри: щасливий випадок не з вами!
Робота, кар’єра
Овнам, Дівам і Козерогам не варто стрімголов приставати на нові пропозиції, треба усе зважити, а може, від чогось і відмовитися. Натомість Ракам, Левам, Терезам і Рибам час налагоджувати контакти, шукати партнерів і пожвавлювати ділове життя. Близнюкам, Терезам, Стрільцям слід уважно придивитися до оточення: маєте таємних недоброзичливців, які можуть вас підставити і усе зіпсувати. Скорпіонам час вдатися до аналітики та розрахунків, можна розробляти бізнес-плани. А Водоліям для удачі потрібні лише витримка і уміння доводити справу до кінця. Застерігаємо Тельців: реалізуючись у кар’єрі, не розгубіть на цих сходинках решту радощів!
Кохання, сім’я
Овни своєю поведінкою надаватимуть приводи для ревнощів – дарма, що насправді безпідставно, та й Левів любовні пригоди можуть завести занадто далеко. Тельцям і Стрільцям не варто з’ясовувати стосунків і доводити розмови з коханими до сварок. Скорпіонам треба приборкувати ревнощі і дивитися на коханих тверезими очима. Близнюкам, Водоліям, Рибам час поглиблювати стосунки, звивати сімейне гніздечко. У Терезів і Козерогів гарний місяць для оновлення стосунків: відправляйтеся на відпочинок з коханими. Ракам варто відмовитися від ролі лідера і віддатися почуттям, а Дівам слід частіше показувати коханим свої почуття.
Здоров’я
Головні болі в Овнів можуть виникати через розлади у сексуальній сфері або через напруження у справах. Тельцям, Ракам, Скорпіонам і Козерогам радимо не перевтомлюватися, не піднімати важкого, не починати виснажливих процедур і більше спати. Близнюкам, Дівам і Водоліям варто берегти систему травлення, не забуваючи про підшлункову залозу, дотримуватися поміркованості у харчуванні, алкоголі, сексі. Левам і Терезам стерегтися застуд, особливо ангін, зміцнювати імунну систему. Стрільцям вдалий час для процедур з очищення крові, а Рибам можна лікувати хвороби шкіри чи навіть робити пластичні операції.

Алла ЧУЖИНСЬКА, астропсихолог, спеціально для “Версій”

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *