Показання лічильника газу повідомляйте від 28 числа поточного місяця споживання до 3 числа наступного

Вчасне надання показів лічильника газу є запорукою коректного розрахунку плати за спожите блакитне паливо. Адже обчислення розміру плати в кожному конкретному випадку здійснюється автоматизовано, у відповідності до наданих споживачем показань лічильника. За відсутності інформації про фактичні показання лічильника нарахування здійснюються на підставі середньозважених показників споживання. Тож вчасна передача інформації про обсяги спожитого енергоресурсу значно мінімізує можливість помилки або неточностей в розрахунку оплати.

«Чернівцігаз» рекомендує споживачам газу надавати показання лічильника з 28 числа поточного місяця споживання по 3 число наступного місяця 

Для зручності споживачів ПАТ «Чернівцігаз» пропонує кілька способів надання показів:

*Через Особистий кабінет, пройшовши реєстрацію на сайті 104.uа;

*За допомоги он-лайн сервісу – http://kabinet.chgas.cv.ua/;

  • *Через SMS на мобільний номер телефону (050)431-77-42 у форматі номер особового рахунку –  # – показання лічильника (приклад тексту повідомлення:  1600152343#23698)
  • *За номером телефону Контакт-центру (0372)931-904
  • *Надіславши листа на електронну адресу: contact@cv.104.ua (при цьому необхідно зазначати: прізвище, ім’я, по батькові, номер особового рахунку (або адресу), показання лічильника, дату фіксації показань, контактний номер телефону);
  • *Під час оплати за спожитий газ у відділеннях Ощадбанку, Укрпошти, Приватбанку та на таких платіжних сервісах як com.ua, portmone.com.ua, privat24.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *